Featured Nails

Unghii cu gel: altă schimbare radicală!

unghii gel (1)Se pare că, deși încă nu m-am obișnuit să mânuiesc lucrurile având unghiile scurte, începe să îmi placă scurtimea. Mi-e dor de unghiile lungi și, din comentariile celor care mă cunosc, ”parcă nu-i Sigina” cu unghii scurte – nu-i așa, la fel mi se pare și mie. Oricum, o iau ca pe un experiment, pe când mă voi obișnui să lucrez cu unghii scurte, o să decid probabil să le las iar să crească ;)) Sau cine știe…
De data trecută când am fost la unghii, Flori a devenit campioană pe țară la bodybuilding, așa că am avut ce discuta când am ajuns la ea din nou, astfel încât să îmi distragă atenția de la faptul că tocmai îmi schimba din nou forma unghiilor și mi le făcea muuult mai scurte. Mie unghiile pătrate mi se par acum foarte nasoale, m-am gândit că singura lor șansă să arate bine e să fie scurte. Și am riscat, făcându-le scurte și pătrate. Când le-a terminam și terminasem de sporovăit, m-am uitat și am avut o reacție de ”Oh my God!”, mi se pare că arată ca retezate. Cred că, până ajung iar la Flo, o să îmi rotunjesc colțurile cu pila, să le fac din nou ovale, încă nu știu, mă mai gândesc. Voi ce părere aveți? Cel puțin acum mi-am satisfăcut curiozitatea de unghii pătrate, mici. Eu cred că forma ovală, pe unghii scurte sau lungi, arată mult mai natural și sunt fiziologice. Așa cum le-am scurtat prima dată și vi le-am arătat aici. Lacul pe care îl vedeți mai jos, un soi de burgundi superb, e un lac de la soră-mea din Anglia pe care nu îmi vine să cred că nu vi l-am arătat (nu l-am găsit în arhivă și eram convinsă că am scris de el). E cu două capete, prima oară am crezut că e lucriu de buze… o să îi fac o ședință foto specială, acum mi-a scăpat 🙂

unghii gel (5) unghii gel (2) unghii gel (4) unghii gel (3)

Între timp am găsit niște lacuri foarte drăguțe, din gama Jolly Jewels de la Golden Rose, din care am în prezent 4 exemplare. Sunt cam scumpe, prețurile lor variind între 12-20 lei, dar din fericire au apărut și la Flormar, unde costă 13 lei. Sunt deosebite și, în realitate, arată mult mai bine decât în poze. Preferatul meu dintre lacurile Jolly Jewels este acela auriu-argintiu, arată pe unghii de parcă ar fi minx nails.

jolly jewels golden rose (7)  jolly jewels golden rose (6) jolly jewels golden rose (5)  jolly jewels golden rose (8) jolly jewels golden rose (9) jolly jewels golden rose (10) jolly jewels golden rose (1)jolly jewels golden rose (4)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (22)

  • Mie personal îmi place foarte mult această nouă schimbare.Sunt foarte frumoase aşa pătrate şi mai scurte.

  • Arata cel mai dragut asa dintre toate variantele postate recent! Se potrivesc mult mai bine cu mainile si forma degetelor, nu arata retezate deloc, don’t worry 🙂

  • Mie-mi plac tare mult si asa, dat fiind faptul ca eu asa le port, scurte si patrate. Sunt obisnuita cu forma si pot zice ca este o forma destul de comuna acum.
    Dar parca cel mai bine iti sta cu ele lungi 🙂

  • Stiu ca te-ai obisnuit cu forma oval ascutita a unghiilor dar sincer mie imi plac unghiile patrate sau oval patrate din punctul meu de vedere iti sade foarte bine si cu forma aceasta a unghiutelor, apropo eu am renuntat la gel si incerc sa-mi cresc unghiutele , pupici 😀

  • eu nu suport unghiile patratoase. cred ca maxim de 3 ori in viata mea le-am facut asa. pur si simplu mi se par… nefeminine. ovalele ruleaza fin 🙂

  • Chiar radicala schimbarea dar merita:-p arata mult mai bine asa scurte si patrate,nu le schimba:D …don’t worry! ovale si lungi duc mai mult spre vulgar,parerea mea…

  • Diana, si eu sunt de aceeasi parere…

  • Ela, astept sa imi treaca cheful de gel si mie 😛

    ale, multumesc 🙂

    Damira, asa-i? 😀

    Raluca, multumesc!

  • Cele ovale mi se par oribile, parca-s gheare de gaina :)) Si eu zic ca-ti sta mult mai bine cu astea patrate. Manichiura arata mai ingrijita, mai classy! 🙂

  • Mie nu-mi plac absolut deloc unghiile lungi ascutite, le prefer pe cele scurte oval-patrate!
    De cand eram mica asociam unghiile ascutite si lungi cu vrajitoarea cea rea din Alba-ca-Zapada….deci clar cu o imagine negativa!

    Sa stii ca iti sta de 1000000 ori mai bine cu noile unghii!

  • Salut Sigina, citesc de o vreme blog-ul tau dar n-am pus comment niciodata. Acum chiar e momentul: arata de un milion de ori mai bine unghiile scurte, fie patratoase sau ovale!! Pana acum n-am suportat niciodata unghiile tale, mi s-au parut foarte vulgare si de pitzi, acum iti stau superb, elegante si finute, finally lady-like! Mai ales cu culoare aia burgundi, sunt perfecte!

    Nu-mi pari genul de persoana care se ia dupa unii sau altii, esti hotarata in alegerile tale si asta ne si place la tine 🙂 Asa ca probabil ca vei face exact cum crezi tu, dar asta nu ma impiedica sa-mi dau si eu parerea: iti sta muuuult mai bine cu ele mai scurte, mai ales cu lacuri mai colorate sau inchise! 😀
    Te pup!

  • Ce chestie :-)) eu niciodata nu m-am putut obisnui cu unghiile cu forma rotunda. Mi le-am facut o data rotunde si am suferit enorm pana au ajuns sa aibe forma patrata din nou. In concluzie, sa stii ca mie imi plac unghiutele tale patrate ! :-* am si eu o curiozitate 😀 de ce iti pui tot timpul gel daca oricum le dai cu oja?

  • Dalia, fiindca le port mereu foarte lungi si au nevoie de rezistenta, sa pot sa lucrez orice cu ele, sa nu se rupa si sa arate perfect mereu

  • Dani, ma bucur sa aflu ca existi! 🙂 Este posibil ca unghiile foarte lungi sa fie asociate astfel, dar, de regula, personalitatea si felul de a fi al cuiva clarifica imediat cine este persoana si vad ca din ce scriu in general, pe blog, reusiti sa ma cunoasteti 😉 Deocamdata le voi lasa mai scurte, dar cu siguranta nu le mai fac patrate veci :)) Te mai astept!

  • Eu sint fana declarata a unghiilor ovale. Asa le port de cand ma stiu si nu cred ca le voi schimba vreodata. Mi se pare ca imi alungeste mana si mi se potrivesc.
    Varianta ta cu unghii patrate arata foarte bine, sint ingrijite si nu strica din cand in cand o schimbare.
    Din cate am vazut in articolele tale ti se potrivesc mai bine cele ovale, apoi cele ascutite (seamana foarte bine cu cele ale Cruellei) si in final, cele patrate. Asta e parerea mea.
    Imi place la tine ca ai mereu o manicura ingrijita si iti aranjezi mereu parul. Pentru mine sint dovezi de lady like.
    O zi excelenta!

  • asa cum ti-am mai scris odata,tot pe subiectul “unghii”.imi permit sa comentez o data in plus,sa-ti spun ca asa cum vad din poze, unghiile in forma si marimea asta arata absolut DIVIN.
    bineinteles ca e vb de gustul fiecarei persoane,dar asa cum au mai spus si alte fete mai sus,precum alina si dani,mie unghiile lungi,oval-ascutite mi se par absolut oribile,de vrajitoare,incomode maxim si pur si simplu dizgratioase(scuzati exprimarea aparent dura:)dar e cumplit de sincera:)eu port unghiile scurtute, intr-o forma patrata ,dar rotunjita la capete ,sa se aranjeze frumos fiind destul de scurte si sa nu ma incomodeze ,tot aranjez pielea pe langa “marginea”lor.
    zic ca arata tare frumos si ca o schimbare din cand in cand e bine-venita.
    sa le porti cu drag si sa le colorezi cat mai fain,ca intotdeauna:)
    P.S.:mai devreme si eu am primit complimente de la o fata din Marionnaud pt culoare,o combinatie de culoare verde smarald si sclipici in nunate de toamna(rosu aramiu),sunt incantata si eu si se pare ca se vede:))

  • asteri, multumesc ca ti-ai spus parerea 🙂 cu siguranta voi reveni la cele ovale, pentru astea patrate mie mi se par taiate cu sapa ;))

  • Iti vin bine si unele si celelalte dar musai la lungimea asta ca cele lungi migdala parca-s de vraji, zau asa. De mult asteptam sa faci o schimbare. Bine, hai cele migdala scurte te avantajeaza cel mai tere. Sunt mai pe stilul tau 😉

  • te urmaresc de ceva timp si imi permit sa imi dau si eu cu parerea:cred ca scurte si patrate este forma care te prinde cel mai bine(pana acum),in varianta rosu arata super unghiutele tale!
    tie iti par taiate cu sapa,nici vorba de asa ceva,te asigur!
    eu am unghiile asa de 5 ani si inca nu m-am plictisit de forma asta(am zis sa fac si eu o schimbare si le-am facut ovale-am suferit ff tare pana au crescut sa le fac patrate din nou).

  • felicia, multumesc pentru comentariu! ei, cred ca e vb de gusturi, asa voi suferi eu pana le pot rotunji iar, dar le voi lasa asa, scurte deocamdata ;))

  • cum de un an mi`am gasit un hobby in manichiura si nail art ma uit la o gramada de poze cu unghii ojate zilnic (nail porn :)) ) si nu ma deranjeaza nici o forma dar prefer sa vad unghii cat de cat naturale (patrate, ovale – nu in forma de triunghi sau atat de lungi incat stau arcuite).
    unghiile mele au baza mare, chiar daca sunt scurte par lungi si din cauza ca le ojez des prefer forma patrata cu colturile rotunjite, mi se par mai solide si nu se indoaie in caz ca le lovesc din neatentie. plus ca am mai mult loc sa pictez pe ele 🙂
    indiferent de forma si lungime, cat timp nu tai cuticula ci o hidratezi cu ulei si nici nu iei prea mult cu foarfeca din laterale (colturile), unghia e sanatoasa si aia conteaza.