Nails

Nails: Colouring Winter

Iarna de după Sărbători este gri și anostă. Deși-mi dau seama că iluminatul se face din banii publici și că se consumă o căruță de bani pe instalațiile cu beculețe ce împânzesc în decembrie orașul, trecerea la iluminatul normal mă izbește ca o imagine tristă, posomorâtă, rece și mult prea mult timp întunecoasă. În acest context cred că numai culoarea adusă de noi mai poate înveseli atmosfera – haine, încălțăminte sau.. o manichiură mai deosebită.

S-au schimbat mult prioritățile mele de beauty. La un moment dat, mi s-a părut că aloc prea mult timp unghiilor – un timp pe care nu-l mai am. Totuși, am ajuns la concluzia că trebuie să am o manichiură îngrijită, așa că, deși nu mai păstrez unghii lungi, cu gel, folosesc manichiurile semipermanente, pentru realizarea cărora nu pierd așa mult timp. I got back to nailart, but the motivation is now different. 🙂

Aceasta este o manichiură cu folie realizată la Csilla, Nail Artist, înaintea celei de acum. Este o manichiură deosebită, de efect și foarte colorată. Am primit multe complimente pentru ea. Ca orice mani cu folie, nu durează atât cât durează o manichiură cu lac semipermanent, dar fiind așa ”pestriță”, nici când se duce n-arată rău, că nu îți dai seama. Puteți s-o încercați în perioada asta gri, o să vă înveselească ziua, mai ales dacă privirea ”vă întâlnește” des unghiile.

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)