Featured Nails

Royal Nails – inelul de pe unghie

Unii spun că ţinutele trebuie să înceapă de la pantofi. Hairstiliştii îţi fac freza în funcţie de ţinută. Doar eu sunt cu totul pe dos, şi gândesc ţinutele de la ce-mi convine mie. De obicei, de la freză, care e cel mai preţios accesoriu al meu – acum, pe roze! 😀 Şi abia după aceea mă gândesc ce îmbrac.  Deşi îmi plac accesoriile, cum sunt colierele sau inelele, rareori mai reuşesc să le integrez în ţinuta deja “accesorizată”. Ador și inelele, dar, de obicei, uit să le pun. Așa că soluția frecventă e să am niște unghiuțe accesorii, despre care știți că îmi place grozav să le împopoțonez. Cu gust, zic eu, da’ gusturile nu se discută :))  Oricum, dacă vreți să vedeți ce se poartă în materie de unghii, vă invit să vizualizați aici un mini reportaj realizat săptămâna trecută la Nail Boutique pentru Look TV de Roxana Hulpe. feat. Gabriela Gorgan, feat subsemnata.

Și cum sunt o pacoste în a mă hotărî, și oscilez mult în a alege varianta perfectă, am lăsat-o pe Csilla, de la Nail Boutique (facebook aici), să îmi facă ce vrea ea, care să includă accesoriu pe o unghiuță. Am mers pe un model baroc, auriu, vintage like, cu model texturat în relief și o bijuterie de unghii pe un singur inelar. Practic, nu mai trebuie să port inel, sunt inelată de cu bună dimineață. Știți cum sunt duduile din telenovele, de se trezesc dimineața, din pat, perfect machiate? Ei, așa și eu cu manichiura. Manichiura nu mi-am făcut-o degeaba, am un eveniment frumos sâmbătă, deci e o manchiură de ocazie. Pentru unghiile de la picioare am optat pentru un alb simplu, cu sclipiri swarovski. Acum, ajutați-mă, cum să-mi fac părul? Ce rochie să iau?

modele unghii 2014 nail boutique (4) modele unghii 2014 nail boutique (3) modele unghii 2014 nail boutique (2) modele unghii 2014 nail boutique (1)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • super unghiile 🙂

  • maddy, mersi :*

  • Oauuu chiar ca e manichiura ca pentru familia regala. Nu m -as fi gandit la versiunea asta pe unghii dar arata fantastic. Rochia as vedea-o neagra sau alba cu mic detaliu auriu poate, dar mai scurta, sa iti arati picioarele.

  • Scuze..m-am trezit tarziu, intre timp tu ai avut evenimentul..de multaaa vreme.