Featured Review

(Review) Produsecosmetice.ro: fond de ten compact și iluminator

Atunci când eram în liceu era musai să mă conformez cu cosmeticalele de machiaj permise de mama. Îmi amintesc și acum de fondul de ten compact Sonya, de la Forever Living Products, un fond de ten de extrem de bună calitate, ca de altfel, toate produsele de machiaj Sonya Collection. De curând, mi s-a făcut dor să încerc un fond de ten compact, pe motivul că n-ar mai avea nevoie de fixare cu pudră, neapărat. Din câte știu, această formă de fond de ten e bună pentru tenul gras în special, pentru că are pudră în compoziție și matifiază, dar nu cred că e o regula. Eu am tenul uscat, și mi-e în regulă, cu o hidratare prealabilă corespunzătoare.

produsecosmetice

Primul fond de ten compact încercat, după multă vreme, vine de la Just Cosmetics. Mă așteptam să aibă o acoperire foarte mare, cum are Sonya sau cum avea Avon, pe vremuri (prin anii 1997-1998, când furam de la soră-mea 😀 ). Nu are acoperire mare, are burețel de aplicare (am uitat să fac poză buretelui, se află într-un compartiment separat, sub fondul de ten compact), se aplică ușor, se uniformizează cu nițică atenție. Mi-am luat cea mai deschisă nuanță posibilă, pentru că așa iau mereu, dar nu mi-am imaginat că poate exista un alb mai alb decât tenul meu 😀 Cu toate acestea, până nu dă bronzul peste mine, e în regulă, se poate închide din blush și conturarea feței, problema e când e mai închis. Mi se pare că e destul de puțină cantitatea, după două folosiri am ajuns pe mijlocul cutiuței. Are 8 grame, nu știu la câte folosiri merge. Mi se pare așa și așa, nu m-a dat pe spate, însă, dacă doriți, îl găsiți pe produsecosmetice.ro.

just cosmetics fond de ten compact 2 just cosmetics fond de ten compact

Țin enorm la strălucirea și sănătatea pielii. Pe lângă că am grijă ce mănânc și cu ce îl hrănesc, am grijă să îl hidratez și să merg la tratamente cosmetice regulat. Dar un plus de luminozitate este foarte binevenit oricând, așa că, la machiaj, plusez întotdeauna cu iluminatorul. Ador să strălucesc, dar strălucirea aceea delicată, senzuală! A little bit of glow never kill nobody 😀 De aceea, al doilea produs comandat a fost un iluminator ușor bronze, cu particule strălucitoare, de la Rimmel. Mi se pare perfect pentru serile de vară, pentru ca particulele strălucitoare să pună în evidență frumusețea tenului. Cred că e potrivit și pentru zi, însă prefer să păstrez acel shimmering pentru seară. Îmi place foarte mult, repet, I like to shine! 🙂 Iluminatorul este un produs care nu trebuie să îți lipsească niciodată-niciodată, îți oferă acel look radiant și sănătos instant, care întoarce capetele, sărind peste etapele cu alimentația, somn deficitar, atunci când ai mare nevoie. Un soi de ”fotoșop” live, trucul tău, micul tău secret de prospețimeWake Me Up, Instant Radiance Shimmer Touch de la Rimmel poate fi găsit aici, pe produsecosmetice.ro.

iluminator rimmel iluminator

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)