Featured Review

(Review) 2True Pro BB Cream&Primer, iluminator Revlon, Mineral Therapy by Giordani

Din seria ce baze de machiaj mai folosesc, ar mai fi câteva noutăți. Adică stau la mine pe etajere și le folosesc de ceva timp, dar nu am apucat să vă povestesc despre ele. Un post separat o să dedic tuturor BB cream-urilor și CC cream-urilor pe care le am, pentru că deja am preferințe între ele și vreau să realizez un top, dar acum, noutățile.

mineral therapy oriflame giordani (1)mineral therapy oriflame giordani (2)Primul produs este Mineral Therapy Foundation, Giordani Gold, într-un nou ambalaj. Descrierea produsului: ”Acoperire naturală, pentru un ten ce străluceşte de sănătate. Formulă hrănitoare şi hidratantă, care ajută la estomparea imediată a semnelor de oboseală. În timp, pielea arată mai întinerită**. SPF 8. **Testarea consumatorului efectuată pe un eşantion de 97 de femei care au folosit produsul timp de trei zile. 30  ml”.

Ce spun eu: Eu folosesc, desigur, nuanța Porcelain – nu știu ce mă fac la vară, pentru că mi se schimbă tonul simțitor, dar cred voi apela la perlele bronzante peste. Acoperirea este, într-adevăr, naturală, ușoară, plăcută, însă mi se pare că păstrează o ușoară tentă rozalie. Din cauza asta nu mă dau în vânt după el grozav, deși nu e foarte sesizabil. Are rezistență bună, însă, consistență și textură obișuite, nici fluidă nici cremoasă, e undeva între. Nu știu la partea cu hidratarea ce să zic, însă nu usucă tenul, acesta menținându-și hidratarea normală, deci e în regulă. Cât despre întinerire, nu aș putea să îi atribui calificative deosebite nici aici, pentru că eu am foarte multă grijă de tenul meu, cu rutina ce include produse cu colagen și elastină, tratamente faciale, sport, alimentație… dar toate contribuie, desigur, câte un pic.

Cele două produse 2true Pro le am din Superdrug, drogheria mea preferată din Anglia (un soi de DM 😀 ), aduse de surioara mea scumpă, la rugămintea subsemnatei :))

2true bb cream primer (1) 2true bb cream primer (2) 2true bb cream primer (3) 2true (2)

Nu intru în detalii picante, BB cream-ul 2true Pro este bun, acoperă lejer, natural, arată foarte bine pe ten – corectează, se uniformizează frumos, dă luminozitate și e hidratant (scrie pe el 8 in 1 formula), e comparabil cu cel de la Maybelline, și costă vreo 5 lire. Primerul de față îl folosesc mai rar, pentru că tenul uscat nu are mare nevoie, mai ales în sezonul rece, de o fixare așa mare, însă e un primer neașteptat de bun (tot 5 lire). Menține machiajul intact pe tot parcursul zilei și mai arată oarecum :)) cumva și după sală, după transpirație și tot tacâmul. Așa că, dacă sunteți curioase și aveți posibilitatea, pentru tenul normal sau cu tendință de uscare, eu cred că sunt grozave, raport calitate-preț excelent. Trebuie să reamintesc însă că BB cream-urile europene sunt comparabile între ele și nu cu cele coreene.

Primer-ul acesta este gălbui, însă pe față devine transparent, ca orice primer pentru ten:

2true bb cream primer (4) 2true bb cream primer (5)

Un produs de care sunt îndrăgostită este iluminatorul. Mereu caut iluminatoare minunate, iar cel de la Revlon este chiar bunicel. Deși, în general, le prefer pe cele albe (cum sunt cele de la elf sau Avon) și pe cele bronze mai cu seamă, acesta nu e nici de unul, nici de altul, ci are o tentă rozalie. Am văzut pe net că mai sunt și alte tonuri (acesta e din Anglia), însă al meu este numărul 200 Pink Light, Clair Rose. Dacă la fondul de ten îmi displace treaba asta, la iluminator nu mă deranjează, pentru că insist doar pe pomeți cu el și pe restul zonelor aplic perle. Mi-ar fi plăcut, însă, să încerc ceva mai pe bronze, pentru că tenul meu, deși extrem de alb, are paloare mongoloidă, nicidecum rozacee. Totuși,  e discret și oferă o luminozitate naturală pielii, chiar pe Clair Rose. Revlon Photoready Skinlight completează gama Photoready, din care am avut un fond de ten bestial.

iluminator revlon (1) iluminator revlon (2)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

 • https://www.facebook.com/Skin79Romania
  ILUMINATORUL DE LA SKIN79 MI SE PARE SUPER,CU O PREZENTARE DE EXCEPTIE SI INGREDIENTI NATURALI.
  CEI DE LA SKIN79 SUNT CEI MAI BUNI IN BB CREME ,FARA PARABENI SI SPF 50
  MERITA VAZUT SI ODATA LUAT TE INDRAGOSTESTI DE PRODUSELE LOR
  MI-AU TRIMIS SI MULTE MOSTRE ODATA CU BB CREMA
  I-MI FACE CU OCHIUL SI SETUL DE SERUMURI -TREI- LA NUMAI 150