Review

Rimmel Extra WOW Lash vs. SuperCurlacious Avon (review)

Au trecut cam cinci luni de când nu mi-am folosit soluția de creștere a genelor, tocmai pentru ca acestea să revină la normal și să pot face o nouă tură de tratament, să mai văd o dată diferențele. Drept urmare, Doll Lashes și Clinique lungesc doar ce au la dispoziție, dar tot e o diferență, față de nimic. Cu încredere, am dat credit și rimelurilor mass market, mai ieftinuțe. Unul e de la Avon, de pe vremea când mă apucase febra machiajului cu maro, de culoare maro închis care promite gene foarte curbate și lungi unul de la Rimmel, cadou la fondul de ten, ce promite mai mult volum. Despre rimelul de la Rimmel păstram o amintire pozitivă cu adevărat, l-am avut acum multă vreme, ce e drept (prin liceu) și îmi amintesc că oferea un volum excelent genelor mele micuțe. Super Curlacious de la Avon m-a atras fiindcă era printre puținele rimeluri maro. Nu pentru că are o imagine de reclamă cu niște gene false exagerate, se vede de la o poștă că acelea nu sunt gene naturale rimelate. Sunt chiar exagerate.

Le-am încercat pe ambele în ultima vreme, dacă tot le am, în paralel cu cele două „vedete” din sertarul meu de makeup. După cum vedeți în poze, Super Curlacious, mai maro, nu curbează deloc genele, nici măcar nu le lungește. Doar le face să arate mai natural, mai „de pluș”, datorită culorii. Rimmel WOW la fel, niciun fel de „wow”, dimpotrivă, îmi lipește genele. Oferă însă colorația neagră genelor mele șatene, ceea ce e ceva. Diferența între cele două rimeluri constă în cantitate: cel de la Avon are 7 ml, cel de la Rimmel 8 ml. Nu pot să zic că sunt deosebite, niciunul nu face ce promite. Nu le recomand. Doll Eyes de la Lancome și Clinique însă, da. Chiar și acum când genele mele sunt o idee mai scurte. Bine, aici vorbim deja de produse de lux. O singură chestie mă enervează enorm la Clinique: peria aia imposibilă pe care mi-o bag adesea în ochi când rulez și mă pișcă îngrozitor, și îmi curg lacrimile și îmi stric machiajul 🙂 Rimel cu perie din asta nu îmi mai iau veci.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Voi cam sincera : nu vad nicio diferenta (in poze cel putin) intre cu si fara mascara… Eu am avut vreo 2 tubulete de Rimmel Extra WOW Lash si am fost multumita (dar in niciun caz nu e wow). Dupa vreo 2 saptamani de la deschidere se aplica mai frumos, deoarece se mai usca formula.
    La Clinique nu visez momentan…*sigh*