Lifestyle

Naturale şi regeneratoare – Farduri de pleoape şi fard de obraz Sonya

Fardurile de la Sonya, marca Forever Living Products sunt poate cele mai de calitate farduri pe care le-am avut vreodată. Ele sunt o combinaţie unică de ingrediente naturale, gel stabilizat (natural) de aloe vera, vitamine şi antioxidante, extracte marine şi din plante ce oferă protecţie, catifelare şi hrănire cutanată. E genul de make-up cu care “poţi să dormi” şi nu are pielea de suferit. Dimpotrivă, fardurile Sonya hrănesc pielea şi o regenerează, nu o îmbătrânesc. Am avut timp să le folosesc mulţi ani la rând şi încă sunt în topul preferinţelor mele.

Fardurile, atât cel de obraz cât şi cele de ochi durează foarte mult, se ia foarte mult pigment pe aplicator, de aceea nu e nevoie să foloseşti aşa mult din el şi ţine o veşnicie. Uneori aş vrea să se termine odată să îmi iau şi alte culori 🙂

Pe pleoapă arată exact ca în cutie, nuanţa nu păleşte, din fericire, aşa că tu apreciezi cât de concentrată culoare pui şi o întinzi după plac. Ţine foarte bine, nu se adună decât în condiţiile în care se adună orice fard bun: transpiraţie abundentă, umezeală ridicată etc. Sunt foarte, foarte mulţumită de ele.

Fardul de obraz, Sonya Blush, e mat şi disponibil în 11 culori, al meu e culoarea Wildberry. Fardurile de ochi sunt disponibile în 24 de nuanţe. Eu am mai multe, am şi truse pe care o să vi le prezint mai încolo. Acestea două care sunt în poze sunt Moonlight – un bej sidef foarte frumos şi Purple Rain un fard mat, mov închis, deasemena foarte fain.

Truc fard: poate fi aplicat cu pensula specială uscată, normal, sau uşor umezită şi îmbibată cu fard, pentru a obţine efect de tuş de ochi.

Costă aproximativ 70 lei fardul la preţ de firmă. Când mă gândesc că e vorba de pielea pleoapelor, care e aşa sensibilă, iar mie îmi place să mă machiez, când mă gândesc şi că sunt naturale şi nu am avut niciodată surprize neplăcute de la ele, nu îmi vine să trec în top 1 preferinţe altă firmă. Asta de vreo 10 ani.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)