Featured Lifestyle Outfits

De sfârșit de an!

fistiq cluj salon (2) fistiq cluj salon (1) Timpul zoabră incredibil de repede. În tumultul activităților de zi cu zi, acum e 1 ianuarie, și până te dezmeticești, e 20-și-ceva decembrie. Poate că unele dintre voi ați avut un an fabulos. Trageți adânc adânc aer în piept și expirați, pline de mulțumire și recunoștință. Să ajute Dumnezeu ca anul ce vine să fie chiar mai bun 🙂 Poate că pentru altele n-a fost grozav, și abia așteaptă să se încheie un capitol calendaristic, ca să o ia de la capăt, și la mai bine. Pentru mine a fost un an bun, însumând suișurile și coborâșurile, și trăgând linie. Sunt recunoscătoare pentru oamenii, situațiile și lucrurile bune din viața mea, dar și pentru unii oameni, situații și lucruri care m-au deranjat la un moment dat, din cauza cărora viața mea a luat exact turnura pe care trebuia s-o ia și să-mi dezvolte noi capacități sau să mă ajute să descopăr ceea ce nu știam că am în mine. Life’s good, doar să știi să iei mereu ce este bun din ce ți se întâmplă și să înveți din aceasta. Oricum ar fi fost anul pentru voi, rezervați-vă a doua jumătate a lunii decembrie pentru relaxare. Lucrurile se pun pe ”slow motion”, chiar și la job miroase a amorțeală.

fistiq cluj salon (3) fistiq cluj salon (4) fistiq cluj salon (5) fistiq cluj salon (6)

E timpul să ieși din monotonia hainelor ”de alergat” prin viață, tălpilor joase care te avantajează la galop, și să îți faci timp să te uiți în oglindă, să mergi să te răsfeți la un salon, să-ți faci părul, mani-pedi, să mergi la un masaj relaxant (de preferință, la Lavinia) care să te pregătească pentru atmosfera de concediu. Zilele lejere avantajează ținutele pretențioase. Ai toate motivele să te sui pe tocurile de 12 cm și să ieși la un ceai cu lapte cu prietenii, să probezi toate țoalele mișto din dulap și să le iei exact pe alea pe care nu le iei la job sau la școală.

Credits: Fistiq – hair, nails&makeup, Fistiq Fashion Corner; pics by Costin Lăzărescu

Scoate-ți trusa de machiaj și începe bibileala sau, dacă crezi că tu și paleta de farduri n-aveți prea multe în comun sau pur și simplu ai chef să stai ca o prințesă, sună un makeup artist care să te ajute. Eu am tras o fuguță la atelierul Gabrielei Popescu, o fată superbă și luminoasă, makeup-artist talentat, și am cerut ceva ce nu port de obicei – un machiaj tare, de seară.

machiaj gabriela popescu (1) machiaj gabriela popescu (3) machiaj gabriela popescu (4) machiaj gabriela popescu (5) machiaj gabriela popescu (6) machiaj gabriela popescu (7) machiaj gabriela popescu (8) machiaj gabriela popescu

Apoi am fugit la Boudoir Designers Boutique să mă zgâiesc la creațiile mișto ale designerilor români expuși și să mă cadorisesc – paltonaș Laura Ciobanu. Ready to show off!

boudoir designer boutique (1) boudoir designer boutique (2) boudoir designer boutique (3) boudoir designer boutique (4)

Credits: machiaj Gabriela Popescu, foto Costin Lăzărescu, locație&haine Boudoir Designers Boutique.

2 boudoir designers (1)2 boudoir designers (2)2 boudoir designers (4)2 boudoir designers (5)2 boudoir designers (6)2 boudoir designers (7)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • Wow…foarte tare machiajul:-p chiar e talentata gabriela,stie ce face…:)