Blond Hair Review

(Review) Loțiune reparatoare cu biokeratină Herbagen

DSCN5305 DSCN5304Un alt produs cumpărat în vară, dar căruia i-am dat suficient timp să vedem dacă se poate ocupa de părul blond decolorat este loțiunea reparatoare cu biokeratină pentru păr degradat, de la Herbagen.
Produsul promite să: repare firul de păr degradat, uscat sau subțire, pe care îl îmbracă într-un film proteic aderent; protejeze pielea și părul de factorii de agresiune externi: radiații UVA-UVB, praf.

DSCN5307Se aplică pe părul spălat, umed sau uscat și nu se clătește. După aplicare, părul capătă volum, elasticitate și luciu. Fără parabeni, aceeași istorie a ingredientelor ca și la alte produse Herbagen la care ați văzut review aici, flacon de 100 ml, am uitat prețul (ieftinuț, în orice caz).
Ce spun eu: i-am dat suficient timp să îți arate minunatele atribute, însă pentru firul gros, decolorat, nu pare să facă mare lucru. Am adăugat un surplus de keratină vegetală, care are nevoie de bază apoasă, ca să obțin nițel efect. Abia-abia dacă am simțit ceva. Este posibil ca pentru părul fin, subțire, nedecolorat, să facă ceva, însă pentru al meu nu merită nici cei câțiva lei. Nu zic că nu e bun deloc, ci doar că e nepotrivit pentru părul meu. Ce îmi place e că, dacă nu face bine, nu strică: nu îmi înăsprește părul, cum am avut probleme în alte ocazii. Deocamdată, dintre serurile de îngrijire neprofesionale, rămân la Gerovital.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • pe acesta nu l-am incercat,momentan ma ocup cu keratina lichida si-mi place mult,dar cum ador produsele herbagen,posibil sa-l incerc ulterior!

  • Uite am incercat o crema noua super buna de la o firma romaneasca …poate faci un review? :*

    http://www.techir.ro/crema-hidratanta-de-fata/