Featured Lifestyle

Machiaj pentru chelie

E o zi păduchioasă de iarnă. Pentru cine stă înauntru, la căldurică, azi a fost o seminoapte continuă. Pentru cei care au fost nevoiți ”să facă teren”, a fost o sesiune de murat ”raw vegan”, adică la rece. Plouă încontinuu de câteva zile, în loc să ningă frumos. Părul meu e ciuciulete, și m-am retras lângă calorifer, la calculator, cu o cană mare cu lapte fierbinte cu cicoare și scorțișoară. Cel puțin dacă n-ai păr, te usuci mai ușor în cap. Apropo de păr. Dacă n-ai, poți să ți-l faci. Nu mă refer nici la perucă, nici la chirurgie estetică (bine, hai, ai aici implantul de păr), ci la o drăcie haioasă care îți adaugă păr în cap, în câteva secunde. Îi zice Caboki Hair Loss Concealer, e ca și corectorul de cearcăne… Așa cum vedeți în video-ul de mai jos:

Zic că e o soluție temporară genială, rezistă la ploaie, transpirație și alte intemperii, după cum zice producătorul – atunci cum sărăcie s-o fi îndepărtând? Bănuiesc – cu șampon. Oricum, nimic nu e ca părul omului. Pentru calviție androgenică există produse cu destinație specială, care ajută podoaba capilară să crească la loc. Eu am auzit de Alopel și se găsește aici. Mai bine decât acel ”machiaj” temporar de păr, nu-i așa?

hair-coloring

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Asta parca e prea cam din povesti, desi pentru barbati pare a fi un mare ajutor…raman sceptica la minunile astea.

  • Caboki se gaseste si la noi si este intradevar un concealer pentru par subtire sau anumite stadii de calvitie. Pretul am vazut ca variaza in functie de cantitate, dar nu e chiar scump. Se gaseste pe http://caboki-romania.ro . Eu l-am gasit pe fb prima data 🙂 ca si rezultate, chiar ramai masca cat de eficient este. Cat despre produse care ajuta la cresterea parului, pot spune cu certitudine ca in afara de implant sau concealer, nu exista cale. O zi frumoasa!