Review

(Review) Loțiune micelară Bioderma – varianta economică

bioderma2Mai demult am primit printre niște cosmetice o apă micelară Bioderma. Nu vă spun că sunt leneșă la demachiat (deși mă demachiez cu religiozitate!) și, ca să salt pașii loțiune demachiantă+toner, folosesc cu bucurie loțiune micelară, atunci când am. După ce am terminat flaconul de Bioderma am decis că nu mai vreau rutină de demachiere fără apă micelară.

bioderma1Am mai folosit apă micelară Ivatherm,  Vichy, Loreal, înainte. A durat ceva să îmi dau seama dacă e vreo diferență între ele, însă nu e una prea mare. Pentru că prefer produsele dermocosmetice, am hotărât să reiau Bioderma. Însă un flacon de 250 ml costa in aprox 40 lei, ceea ce mi se pare mult. Am văzut însă pe raft la farmacie o loțiune micelară Bioderma de 1 l și am întrebat dacă e potrivită pentru ten, pentru demachiere și mi s-a spus că da. Ea este destinată bebelușilor, însă se poate folosi și de către adulți. Așa că dacă sunteți fane Bioderma, căutați varianta la 1 L, costă 64 lei. Eu torn o cantitate într-un recipient cu spray si pulverizez în discheta demachiantă. Așa nu se pierde produs excesiv. Adică aproape deloc, pentru că prin pompița produsului mare chiar se pierde.

bioderma 1 l

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Ce tare,chiar e buna ideea asta cu gramaj mai mare,si eu sunt cu apa micelara mai mult…good to know 😉 chiar daca e in afara post-ului fix cand am citit imi trece prin cap ca ai un nume chiar interesant,nu am mai auzit…are vreo semnificatie sau cum s-au inspirat ai tai?:D nu stiu ce m-a apucat sincer da nah…desfaci tu misterul :)) 🙂

  • Si in cat timp o termini (de curiozitate.la Bucuresti o procur cu 50lei)

  • Oana, inca o mai am…. tine mult… mult:)