Featured Review

Recumpărat: Primer de pleoape Avon

Am tot căutat prin arhivă și mă minunez că nu găsesc postare cu topul primer-elor de pleoape, din punctul meu de vedere. Asta explică existența tardivă a flacoanelor goale de primer Urban Decay și Too Faced în sertarele mele, tocmai scotocite.

Păi să vă spun: primerul de la UD a venit în trusa Naked. Este o nuanță nud, cam de culoarea pielii, însă nu mi s-a părut prea eficient. Nu mi-a plăcut.

primer pleoape ud too faced (1) primer pleoape ud too faced (2)E nițel uleios, se usucă greu, nu văd o durabilitate mai scăzută a fardurilor Naked de când nu îl mai folosesc (și nu întotdeauna folosesc primer de pleoape, în prezent). Cred că e singurul fail al trusei Naked. Și mă rog, nici pensula de aplicare a fardului nu e extraordinară, încă cred că e cam dură, dar o folosesc așa, și mai am multe alte pensule de care mă folosesc, așa că nu e o problemă. Ce are frumos primerul UD e designul, mă duce cu gândul la 1001 de nopți și numele, Eyeshadow Primer Potion, e adorabil. Bun marketing. Too Faced în schimb, are și design drăguț al produselor, și primer bun. E una din cele mai bune baze de pleoape mai scumpe pe care le-am încercat. Zic mai scumpe, pentru că și aici, ca la orice produs, avem categorii: ieftine (elf, Radiant, Avon) și scumpele. De primerul Shadow Insurance de la Too Faced îmi amintesc că am fost mereu foarte mulțumită, doar că m-au mulțumit și altele, mai ieftine, așa că, deocamdată, nu l-am recumpărat (Pfiu, acum pot arunca flaconelele liniștită!)

primer avon swatch

Dar pentru că m-am deviat, vreau să ne întoarcem la baza de pleoape de la Avon, pe care am recumpărat-o. Mi-a plăcut foarte mult, fetelor, așa că l-am luat din nou. Se pare că e perioada de glorie Avon, dar așa s-a nimerit, să îmi placă ultimele două produse încercate.

primer de pleoape nud avon (1)primer de pleoape nud avon (2)Ce îmi place foarte mult e că, deși bazele (primer) de pleoape tind să fie incolore, acesta pare să uniformizeze ușor culoarea pleoapei, să îi asigure un aspect mat și catifelat și, ca o consecință, o rezistență mulțumitoare machiajului (în special a tușului de ochi, de orice tip ar fi el). Nuanța folosită de mine e light beige, e tare drăguț borcănelul și cred că îl voi goli și pe acesta. Nu mai știu cât a costat, l-am luat împreună cu creionul gel Super Shock, dar nu depășește 20 lei. Și ca să fie treaba ”oablă”, aveți și foto ale ingredientelor produsului.

primer de pleoape nud avon (4) primer de pleoape nud avon (5) primer de pleoape nud avon (6)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • Pe asta chiar nu l-am incercat, dar m-ai facut curioasa! Musai sa-mi cumpar si eu sa-l testez! te pup

  • e bestial!! 😀

  • indeed:) raport durabilitate-pret e super

  • folosesc primerul Too Faced si fardul tine pe pleoape fara sa se adune de dimineata pana seara. e primul si singurul primer pe care l`am incercat dar nici nu`s curioasa sa incerc altele pentru ca si`a dovedit calitatea. o prietena si`a cumparat primerul de la Avon si nu e prea multumita, a zis ca dupa 4 ore se strange fardul in cuta de la ochi.
    inainte de primer nu intelegeam de ce orice fard se strange dupa 2-3 ore, cu fardurile mov era dezastru ca dupamasa cand ajungeam acasa machiajul devenea roz, ca si cum as fi fost plansa sau obosita. primerul, cea mai buna inventie! 🙂

  • maddy, asa e, dar nu pot sa scriu mereu ca am tenul uscat si pielea din jurul ochilor la fel, la mine tine bine avon, too faced a genial, o sa imi recumpar 🙂