Featured Review

(Review) CC Cream SPF 35 Giordani Gold + Sigina’s Bold Peony Pop

cc cream giordani gold

Mă știți fan bb creams și cc creams — pentru un ten fără prea multe de acoperit, sunt o alternativă perfectă la fondul de ten clasic. Mai multe despre bb creams am scris aici, dar și în alte postări, rezumatul e că bb cream sunt niște creme colorante mai light decât fondul de ten, care se adaptează nuanței tenului, iar cc cream sunt colour correction cream (nu acoperă, dar uniformizează), variantele coreene nu sunt unele și aceleași cu bb cream, dar variantele europene sunt aproape același lucru. Un cc cream european care mi-a plăcut foarte mult a fost cel de la Elmiplant, dar în afară de acela, am doar versiuni coreene (care sunt altceva). Așa că al doilea CC după Elmiplant a venit de la Oriflame și l-am încercat cu sufletul la gură.

Din gama Giordani Gold, CC Cream-ul Oriflame are protecție solară 35, excelent pentru sezonul în care ne aflăm, are o textură ușoară, se uniformizează foarte frumos pe ten și, deși acoperirea nu e mare, face tenul perfect, proaspăt, fin. Mi-a lăsat o impresie grozavă, e ca o a doua piele – textură plăcută, uniformizare și aspect perfecte.

cc cream giordani gold 2

Și pentru că mă făleam aici cu rujul personalizat de către Avon, cred că se cuvine să vedeți și cum arată pe buze. Rujul e cremos, hidratant și culoarea absolut senzațională. Intențional să vi-l arat înainte să mă rozosinesc, dar mereu a căzut în paralel cu câte un produs Oriflame… la fel ca acum. Dar n-am ce face, așa că ladies, așa arată Sigina’s Bold Peony Pop by Avon Cosmetics. Îl ador& mă simt foarte flatată 🙂 Îl port cu drag.

avon bold peony

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Ce draguta e nuanta rujului,sweet 😀 tu sincer ce recomanzi,bb sau cc? Clar ca depinde de tip de ten,de preferinte,mai multe…si eu folosesc de ceva vreme cc si sincer nu as reveni la un fond de ten,e mult mai light,parca nu-s asa incarcata :))

  • ale, depinde. am perioade cand vreau acoperire mare, acum prefer cc ca e foarte light. 🙂

  • Vaai ce culoare frumoasa are rujul. Exista in catalog?? Mi-ar placea enorm <3

  • Alessandra, intreb 🙂

  • Alessandra, fix asa ii spune, peony pop , cauta Bold lipstick, Ultra Colour

  • Merci mult, maine fac eu rost cumva de el 😀 sper sa mi se potriveasca si mie la fel de bine!