Featured Nails Review

Nails&Eyes: InstaMakeup. InstaMe.

machiaj verde (1)Cred că sunt cea mai nemachiata beauty blogger. Îmi place să mă uit pe alte bloguri de beauty cand am timp și admir constanța fetelor în a posta lotd, unele foarte reușite. Îmi amintesc că am pus mâna pe dermatograf pe la 12 ani. Mă machiam pe furiș, dimineață, înainte să ies din casă pentru a merge la școală. Asta fiindcă prin 1996 erau altfel lucrurile. Ulterior, prin clasa a 8-a, am descoperit tușul și îmi cumpăram din alocație ieftinețuri de tușuri de la “ruși”, sau din Piața Mărăști. Ulterior am evoluat, și mama mi-a luat farduri și fond de ten de calitate, Sonya Collection, ca sa nu-mi stric fata, ca nu era chip sa mai scap de acest hobby.

   no makeup (4)no makeup (2) machiaj verde (2) machiaj verde (15)

Pe atunci credeam că mă voi face makeup artist, cunoscându-mi și inclinația spre desen. De când mă știu, machiajul e o activitate care mă liniștește, e ca o terapie. Cred că prin faptul că sunt atat de concentrată la ce fac acolo, încât îmi dispar toate grijile. Desigur că beauty blogging nu inseamna doar machiaj, dar constat că pasiunea pentru a mă machia intens s-a diminuat. Mă amuză gândul că aș putea fi cea mai nemachiata beauty blogger. Și despre chestiile astea cred că v-am mai povestit. Ok, noh bine, pentru cei noi e nou.

machiaj verde (10) machiaj verde (6) machiaj verde (7) machiaj verde (4)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Nu esti singura :-)) desi imi castig existenta din makeup si hair styling… parul meu e purtat tot timpu cum mi l-a dat mama natura si mai mult decat fond de ten si rimel… ma vezi doar la evenimente :-))

  • Dalia, ce bine:)

  • Hahaha:)) imi amintesc de mine cat de riguroasa eram cu machiajul prin liceu, iar acum…abia daca mai pun un fdt sau un tus pe fatuca..
    Anyway, arati foarte bine nemachiata, chiar vorbeam cu Mihaela ( deweekend.ro) ca esti mai tinerica nemachiata si pari mult mai abordabila si mai draaguta 😉

  • I still love it 😡

  • Koko, now I love it again 😛

  • Iti sta bine asa. Eu ti-am urmarit si tutorialele pe youtube si chiar m-au ajutat. Sti cumva ceva scoli bune de machiaj in Cluj? Mi-ar placea sa fac un curs la care sa si invat lucruri noi. Multumesc!