Featured Review

Review: Creionul-tus Loreal – Super Liner Silkissime

tus creion (5)În ultima vreme nu am avut o experiență prea grozavă cu tușurile de ochi, așa că, pe când mă hotărâsem să revin la cele cunoscute, și să nu mai fac experimente cu cel mai important produs de make-up pentru mine, mi-a fost scos în față Silkissime, noul tuș de la Loreal. Scrie că e ”silky&shiny eyeliner”, rezistent la transfer 24 h.
Inițial am crezut că e un soi de tuș-cariocă, instrumente pe care le detest pentru cât de sters pot să arate și cât de repede se termină. Risipă de bani. Apoi, m-am uitat și am văzut că e exact ca un creion kajal moale, care se ascute la nevoie și care se folosește exact ca și creionul. Diferența e că într-un minut, acest tuș-creion nu se șterge. Mi-ar fi plăcut un tuș negru mat, ce e drept, acesta este lucios și prin felul în care reflectă lumina pare că nu e suficient de negru. Un negru mat nu ar capta lumina astfel și ar fi un negru mai intens. Vă rog să îmi recomandați, dacă știți, un tuș mat negru-negu 🙂

tus creion loreal (9) tus creion loreal (1)

Cu privire la rezistența la transfer, e clar că prea puține persoane ar sta machiate 24 h să vadă dacă produsul rezistă. Însă are o rezistență bună, aplicat fără primer, fără fard, direct pe pleoapă și, în cazul formei ochiului meu, mai asiatic, se ia foarte puțin pe pleoapa superioară. Depinde câtă răbdare am să se usuce. De aceea, de obicei în folosesc pe primer de pleoape și, uneori, pe fard. Un mare plus al acestui tuș este că poți să îți desenezi mai ușor cat-eyes-ul acela gros. După ce se usucă, rezistă frumos acolo pe toata durata zilei (cu bază, desigur). Cred că înlocuiește cu succes tușul cremă, acela la cutiuță, la care se folosește pensula, cutiuțe de care eu am avut vreo 2 și le-am folosit tot de atâtea ori, pentru că sunt anevoios de mânuit, așa că s-a uscat tușul în ele și au fost bune de aruncat (nu mi-am dat interesul să le resuscitez, sigur era vreo metodă).

tus creion (6) tus creion (2) tus creion loreal (7) tus creion loreal (6)

Silkissime e o variantă muuult mai bună la aceste tușuri cremă. Desigur, dacă îl lași fără capac, se usucă vârful creionului și poți să îl rupi să-l arunci, dar ai avantajul că îl ascuțești și ai tuș proaspăt din nou. Deci dacă se intâmplă să-l lași deschis, nu se usuca decat conținutul expus la aer. Un mare minus e că nu reușești să faci codițele de cateyes, necesită finețe, ai nevoie de un tuș normal, cu pensuliță. Ies cam brute, cam ca și cu creionul kajal. Deci oricum e nevoie să ai și un tuș normal prin preajmă (asta dacă nu cumva ești mulțumită și fără codițe). În general sunt mulțumită de produs, e un tuș cu o ușoară altă utilizare în machiaj decât tușul clasic, îmi place și îl recomand dacă și voi sunteți amatoare de cateyes sau smokey eyes. E foarte bun pentru așa ceva. A costat cam 55 lei, nu e ieftin, dar nici foarte scump raportat la suratele sale. Cel puțin de inovație merită.

Later edit: vezi creionul-tuș Super Shock de la Avon.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Sa il ascuti:) te pup!

  • Cu ce il ascuti? Nu am reusit cu nici o ascutitoare pana acum. Merci

  • Cristina, cu ascutitoare normala de dermatograf. cred ca de la avon e