Featured Review

(Review) Vamp! Professional Eyeliner by Pupa

cateyes eyeliner (1)

Sunt mereu în căutarea tușului perfect. Ca multe alte lucruri, nu găsești niciodată tușul perfect într-unul singur. Mi-au plăcut inovațiile Loreal & Avon, iar în ultimele 6 luni am avut două tușuri Kiko, luate din Madrid. Eram gata-gata să vă spun că îmi place foarte mult Kiko, pentru pigmentarea sa și perfecțiunea în aplicare, dacă nu s-ar întinde în colțul intern al ochiului (la mine, forma asiatică), fix ca un creion dermatograf, orice i-ai face: primer, fard, primer și fard etc. Se șterge ușor, deci – no, no.

Ultima oară am cumpărat de la cineva un eyeliner Pupa. Auzisem multe lucruri bune despre Pupa, dar nu încercasem nimic. Eyelinerul Vamp! de la Pupa pare să le aibă pe toate: negrul e negru, mi-ar fi plăcut să fie mat, dar e lucios, foarte important – se usuca repede și e destul de rezistent. Faptul că se usucă repede pe pleoapă are și un neajuns, dacă țin pensulița prea mult afară, se usucă și ea ușor. E cu pensuliță flexibilă, exact cum îmi place, în afară de pensulița flexibilă o tolerez doar pe cea semiflexibilă. E un tuș perfect pentru linii fine, pentru cateyes gros merge și tușul-creion, tușurile cremă. Mie îmi displac tușurile cremă pentru că se usucă repejor, dar sunt bune la construcția de cateyes, mai bune decât cele de acest gen, cred eu. Până una alta, I like Vamp! 🙂

cateyes eyeliner (2) cateyes eyeliner (3) cateyes eyeliner (6) cateyes eyeliner (7) cateyes eyeliner (4)vamp liner

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • De ce nu incerci un machiaj permanent la ochi?Poate e mai comod asa,si atunci nu ar trebui sa te mai machiezi deloc:)))genele si sprancele sunt aranjate deja,tenul tau e super si fara machiaj….tusul doar te mai incurca!

  • Salut. Imi poti recomanda un primer pentru ochi de care esti multumita? Am foloit doar cel de la ELF dar cred ca as putea sa gasesc ceva mai bun. Multumesc frumos.

  • Adela, cel de la elf e foarte foarte bun. Mai e excelent cel de la Avon, e de culoarea pielii. Din categoria celor mai scumpe, ador primerul de pleoape Too faced, de la Sephora. Deocamdata cu cel de la Avon sunt in regula, din cate imi amintesc si primerul elf are culoarea pielii.

  • Pupa in general are produse foarte bune, am mai incercat si eu blush- impecabil, nimic de reprosat. Iar in ceea ce priveste tusul, as mai recomanda Chanel Ecriture, care e genial- usor de aplicat, culoare intensa, rezistenta, tot ce vrei ,) E cam pricy, e drept, insa pe mine ma tine un an jumate – doi.