Review

(Review) Inglot – tușuri, HD Lip Tint Matte

Dacă este un tester de calitate al tușurilor de pleoape, extrem de pretențios, acela e subsemnata. Nu pentru că sunt (foarte) mofturoasă, ci pentru că pentru formatul meu de ochi asiatic, nu există cale de mijloc: ori e tușul mega tare, ori nu e. Trebuie să nu se ia sub nicio formă pe partea superioară pleoapei.

Liquid Eyeliner de la Inglot – este un tuș lichid cu aplicator, că pensuliță nu aș putea să spun că e. Nu mi-a plăcut foarte mult, dar l-am luat din necesitate/curiozitate, deoarece nu era nici Eyeliner gel de la Mac pe stoc, în Iulius, dar nici chiar eyeliner gel Inglot, pe care aveam curiozitatea să îl încerc. Pe scurt – este comparabil ca preț cu Melkior Liquid Eyeliner (vezi aici), dar aplicatorul nu se compară ca rezultat final cu pensulița celui de la Melkior. Negrul nu e suficient de negru, mă murdăresc mai repede decât ca și cu cel de la Melkior. Între acesta și Melkior, prefer Melkior.

Eyeliner Gel Inglot este tușul pe care l-am așteptat să revină pe stoc, și am sperat să fie muuult mai bun decât cel de mass use. Are 5,5 g cutiuța, față de Eyeliner Gel de la Mac, care are 3 g, și este la jumătate prețul – din acest motiv cred că nu e drept să le compar, dar nu am altă comparație. Eyeliner Gel Inglot este negru-negru, asta îmi place. Mi s-a spus că este foarte rezistent, dar – desigur :(, la mine nu se aplică, deoarece se ia pe partea superioară a pleoapei superioare, deși am încercat: fard, primer, primer+fard. Dintre toate combinațiile, parcă-parcă primer+fard ține ceva mai binișor, dar într-o oră, două, tot se vede că s-a luat sus. Pentru mine, Eyeliner Gel de la Inglot nu este potrivit, poate pe o pleoapă europeană merge mai bine. Este mai bun decât Liquid Eyeliner Inglot, asta e clar. Dar Eyeliner Gel de la Mac rămâne imbatabil. Probabil va dura mult să se termine, nu știu durabilitatea sa în cutiuță, vă țin la curent cu un update.

inglot (6) inglot (7) inglot (2) inglot (3) inglot (4)

Alt produs nou la mine-n sertar – mai degrabă geantă, este HD Lip Tint Matte de la Inglot. L-am văzut, l-am încercat, m-am îndrăgostit pe loc și l-am luat. HD Lip Tint este fe-no-me-nal, îl aplici, îl lași să se usuce fără să apropii buzele, și ai buze perfecte câteva ore bune. Se șterge foarte greu, ai nevoie de demachiant sau ceva uleios pentru îndepărtarea completă. Aspectul HD Lip Tint este mat-catifelat, arată deosebit, atrage imediat atenția. A primit complimente de la prima aplicare. Are un parfum fructat senzațional, foarte binevenit de vară. Ce îmi mai place la el este că poate fi o bază grozavă pentru alte rujuri – orice dai peste el rezistă foarte bine. Fac asta când vreau să mai variez culoarea. Costă aproximativ 70 lei, și mă gândesc să mă întorc la stand să îmi iau și altă culoare. Pe aceeași treaptă cu Retro Matte de la Mac, HD Lip Tint Matte Inglot e favoritul meu la rujurile mate.

inglot (1) inglot (5) inglot (8) inglot (9)

Ca o impresie generală – Inglot este o marcă foarte bună de cosmetice la prețuri relativ accesibile. Nu sunt nici scumpe, nici ieftine, undeva cam ca și Melkior. Fardurile merită toată atenția, și pudra translucidă de față e următorul lucru pe listă pe care îl vreau de la ei. Ce e fain e că îți poți face propria paletuță de farduri. Mi se pare genial! În general îmi place, atât că la tușuri sunt extrem, dar extrem de pretențioasă din cauza formatului pleoapei și ar fi fost o coincidență mult prea fericită să am două tușuri de pleoape beton 🙂

lipstick

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)