Featured Lifestyle

Retrospectiva beauty a anului 2012

De-a lungul acestui an am avut parte de multe noutăți frumoase în domeniul frumuseții, iar de unele am avut și eu parte grație colaboratorilor cărora le mulțumesc pentru încredere. Mi-e puțin peste mână să le iau în ordine cronologică pe toate, așa că le amintesc pe cele care îmi vin în minte. Deși nu e produs cosmetic, aș începe cu Redds Craberries, o berică delicioasă pentru doamne și domnișoare, pe care am avut ocazia să o încerc puțin după lansare, thanks The Practice.

De asemenea, aș aminti de lansarea lacurilor Disco de la Farmec și a săpunurilor-spumă Gerovital. Lui Farmec și lui Cosmetic Plant trebuie să le adresez aprecierea mea pentru atenția cu care mă tratează mereu. Vă iubesc, sunteți companiile mele de cosmetice de suflet. Celebration este cea mai recentă bunătate scoasă de brandul Gerovital al companiei Farmec, pe care merită să îl aveți. Gama Bioliv de la CP va primi curând review din partea mea, așteaptă de când le-am primit în cadoul Beauty Bloggers Meet.

Și vorbind de cadouri, în ultima săptămână le mulțumesc că ”au spart conducta” altor doi prieteni: Avon, cu un cadou care m-a topit: un pachețel învelit într-un fular roșu, set cu căciulița și mănușile în care erau atât de bine ascunse niște produse încât de vreo 2 din ele am dat abia a doua zi. A fost realmente o surpriză extraplăcută! O să revin cu un review cât de curând!… Și Dacia Plant s-a gândit la faptul că eram răcită și mi-a trimis un pachețel cu ceaiuri delicioase și sirop antistres, să-mi petrec liniștită vacanța de iarnă 🙂 – ador clopoțelul din pachețel! Mulțumesc frumos! De Secret Santa am primit de la fete un frumos suport de bijuterii, m-au nimerit teribil!

avon1 avon2 dacia plant secret santa

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • cu ce aroma e ceaiul? arata foarte bine …

  • Halil Emel, pfiu, era ceva mega bun cu piersica si inca ceva ce da culoarea aia… nu mai stiu exact dar cand ma mai duc in barul Doamna T ma uit mai bine 😀

  • Ar mai fii ceva de adaugat! ai fost frumoasa si stralucitoare tot anul 🙂 In 2013 te vreau si mai si :*

  • Cleo, nu despre mine era vb desi pana la urma tot am adus vorba 😀 uf uf :)) :*