Featured Review

Noi bunătăți cosmetice la Farmec și la Cosmetic Plant

Săptămâna trecută m-am trezit cu câte o surprizucă de la cele două branduri clujene (my love marks) Farmec și Cosmetic Plant. Apreciez faptul că Farmecul copilăriei mă însoțește și la maturitate și e atent cu mine și mi se pare fenomenal (makes me feel special) că cei de la Cosmetic Plant îmi trimit și produsele mele preferate, pe lângă noutăți. Cât de mișto poate să fie să ți se cunoască gusturile?

Să revenim, Farmec a lucrat intens în ultima vreme la gama pentru îngrijire orală, Aslamed. Actualmente, are 3 paste de dinți: una recomandată în tratamentele homeopate, fără mentol, una pentru dinți sensibili și una pentru afecțiuni gingivo-parodontale și o apă de gură, reformulată pare-se, căci și-a mai îmbunătățit gustul față de vechea formulă (vezi aici), astfel că o consider mai ”consumabilă”. Deși eu sunt adepta tratamentelor homeopate, nu am folosit încă pasta de dinți specială deoarece eu nu cred că mentolul, doar din pastă, afectează prea mult tratamentul, însă e bine că există această alternativă și o voi încerca după ce o termin pe cea  pentru dinți sensibili, care este refreshing și scade sensibilitatea dinților. Am o oarecare sensibilitate la dulce (dovadă că am simțit când am înhățat cu dinți testul dulce de sensibilitate Farmec, sub formă de pralină delicioasă de cioco), așa că vreau să văd pe termen lung dacă pasta asta mă scapă (ca să pot să-mi înfing dinții sănătos în cioco 😀 ). Deocamdată prima impresia asupra gamei e bună, mi se pare un progres față de vechea gamă cel puțin la nivel de gust. Le puteți vizualiza aici în detaliu.

De la Cosmetic Plant am primit două noi produse, STOP! căderii părului șampon și loțiune (abia aștept s-o încerc, căci asta mi-a făcut bună impresie) cu trifoi roșu și panteol. Pe lângă acestea am primit crema de gât și decolteu, cu ulei de cătină și ulei de măsline, preferata mamei (cred că de când am încercat-o amandouă prima dată și-a recumpărat-o de n ori și acum tocmai i se termina), crema de mâini cu ulei de cătină și ulei de măsline (îmi mențin părerea de aici cu întărirea că e my all times favourite) și crema anticelulită forte cu cafea verde, preferatele mele.

Cosmetic Plant mai are o gamă nouă care mie personal îmi face tare cu ochiul, se numește Bioliv și e recomandată de superba Carmen Brumă. Gama conține produse antiaging, hydra (pentru hidratare, pe care o ochesc eu) și clear, unde găsim un demachint + tonic.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Sa le folosesti cu placere! ♥

  • Buna, scuze ca te intreb, dar cum procedezi ca sa primesti produse spre testare?

  • Portraitinblack, nu e o procedura. Mi se trimit.