Featured Shopping

Mici beauty-bucurii ale lunii decembrie

Nu pot să spun că nu primesc sau îmi fac singură cadou în fiecare lună multe lucrușoare drăguțe, dar, fiind decembrie, de data asta s-au adunat și micile atenții ale companiilor de beauty. Înainte de asta, nu știu vouă, dar mie crenguțele ce vestesc Moș Nicolae, îmi amintesc de perioada copilăriei, când o crenguță plină de poliester alb și o pănglicuță roșie era un cadouaș deosebit de atrăgător.. Chiar atunci, pe vremea lui Ceașcă, nu era poliester roz sau alte culori. Mi se părea fascinant să țină ”zăpada” pe crenguță, pe căldura din casă. Cum altfel să nu se topească? Parcă era o crenguță magică… Anul acesta, ca mereu după globalizare, au apărut tot felul de kitschoșenii, dar mie crenguțele cu zăpadă îmi readuc confortul emoțional al copilăriei. Nu e vorba nici de moș, nici de sfinți, ci de momente din viață…

cadouri (1)cadouri (2)

La deschiderea Vestige, am primit niște mostre de cremuțe Guinot. Mostrele sunt de lux, am putut folosi de 4-5 ori din fiecare. Am rămas cu o singură preferată.

cadouri (3) cadouri (4)

Pentru că părul meu merită, mi-am luat de pe net un ulei tratament Moroccanoil light, unul din produsele mele preferate pentru îngrijirea părului. O să vă povestesc mai în detaliu despre el, cu altă ocazie. De asemenea, am văzut niște botinuțe drăguțe și mi le-am dăruit instant.

cadouri (5) cadouri (6)

Farmec, mereu atenți: și iarna aceasta am parte de un parfum, cu Dedicație.

cadouri (7)cadouri (10)

Am pus mâna pe o gentuță vintage-like, pe o culoare ce o ador: vișiniu. Am primit, în sfârșit, cizmele de călărie făcute la comandă, din piele naturală și cu blăniță adăugată interior. Ulterior le-am lucrat tocurile, că deh, le vrem aurii.

cadouri (11)cadouri (9)cadouri (16)cadouri (18)

O serie de produse Oriflame care mi-au blinkăit la răsfoirea catalogului, au ajuns direct la mine pe masă. Abia aștept să intre la review. Un cadou foarte drăguș și creativ a fost iarna aceasta de la Rouge Boutique. Ador cutia mare și roșie, deja o folosesc pe post de ”storage box”. Acesta ascundea un set de îngrijire a unghiilor și o ditamai rodia, cu un abțibild ce avea înscris ”se poartă sănătatea”. M-a amuzat, ideea în sine și creativitatea m-a binedispus mai mult decât cadoul în sine. Pentru că H&M mereu dă startul la reduceri, m-am cadorisit cu niște accesorii. Mainly cercei, după cum se vede. 😡

cadouri (8)cadouri (12)cadouri (13)cadouri (14)cadouri (15)cadouri (17)

Cred că cei de la Nivea s-au gândit că dacă mai primesc produse, nu mai termin cu ele nici în 2015 (reviews, soon, chiar am câte ceva drăguț de pove despre), așa că ce-i sigur, e sigur: o sosețică groasă, o agrafă de foi în formă de căsuță, îmi vor transmite exact sentimentele ce își doresc să le simt în această perioadă. Au reușit. Mi s-a părut super drăguț. Și acum, o să râdeți: colecția mea personală de chiloței Accessorize (căci se știe că sunt fan Accessorize și H&M în materie de lenjerie) e pusă în pericol de scăderea în greutate. My hips don’t lie, eu port acum M, iar ei sunt L… Așa că am decis să completez arsenalul, încet, încet, cu Accessorize pe mărimea actuală a poponeței.

IMG_20131223_103016IMG_20131223_105931

Totuși, cadoul meu suprem a fost paltonașul cu imprimeu peacock, albastru cu verde, semnat Laura Ciobanu. Îmi vine să dorm cu el. Ar mai fi și alte lucruțoare, dar pe unele nu le-am pozat, iar altele nu pot fi transmise prin imagini 😉

boudoir-designer-boutique-4

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • Hy Sigina! pai ti-ai facut ceva cadouri nu gluma:D se stie oricum ca noi fetele ne cadorisim cam tot timpul..hainele si cosmeticele nu sunt suficiente never:))

  • Ai fost foarte cuminte de ai primit atatea :-))
    Imi place foarte mult ca ai adaugat putin auriu in cizmulitele tale. Par mai fancy ;;-)

  • Dalia, claaar… 🙂

  • ale, o da, cand termin cu o categorie, simt ca imi lipseste din alta..

  • vaiii….chiar am uitat sa te intreb de unde Morrocanoil…am chef de ceva shopping si mi l-as lua si eu :)Si legat de reduceri, in curand incep reducerile de iarna, abia astept!:)

  • Cleopatra, mi l-a luat Luisa, o colega, de pe net, nu stiu de unde. :* Boulevard tre sa aiba

  • Buna, te rog mult spune-mi si mie unde se pot face cizme la comanda in Cluj