Lifestyle

O postare cu buze de Cartea Recordurilor

ziua femeii iulius cluj (1)Nu știu câte sunteți fan 14 februarie sau 8 martie, eu însă îmi doresc să primesc cadouri și flori măcar o dată la două zile, dacă nu în fiecare zi. Pentru că fiecare zi, mai ales alături de cei dragi, este una specială!
Sâmbăta trecută a fost pricină pentru Iulius Mall Cluj să transforme frumusețea înte-un record mondial, având în incintă cel mai mare număr de femei care s-au rujat simultan, timp de un minut, cu rujurile cremoase puse la bătaie de Avon Cosmetics. A fost o treabă tare, nu glumă! Eu am apărut însoțită de Cleo, exact când Măruță, moderatorul evenimentului, întreba dacă e ziua de naștere a cuiva pe data de 8 Martie. Cleo a mea a și zburat pe scenă, trâgându-mă după ea, drept pentru care am fost cadorisite amandouă cu produse Soleil Sucre, ambalate suficient de girlie cât să ia ochii oricărei domnișoare. De fapt, noi ne-am dus să ne susținem familia de bloggerițe fashioniste, pentru că Ioana Chișiu, Alina și Sandra au dus greul competiției de rujat, sus pe scenă. Deh, au făcut o treabă grozavă și, împreună cu tot publicul feminin, ne-am înscris în cartea recordurilor. Și desigur, ne-am ales și cu niște buze imense, suficient cât să-ți iei gândul de la injecții cu hialuronic o vreme.

ziua femeii iulius cluj (8)ziua femeii iulius cluj (7) ziua femeii iulius cluj (3) ziua femeii iulius cluj (6) ziua femeii iulius cluj (5) ziua femeii iulius cluj (9)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • :)) doar pentru o vreme ne luam gandul de la acid hialuronic! corect, pup :*

  • Chisiu I, nu zic niciodata niciodata, ca nu stii ce te paste-n viata 😀

  • Ce eveniment super! Mi-ar fi placut sa fiu si eu alaturi de voi la doborarea acestui record.
    Pupici!

  • Chiar interesant event-ul asta 😉 macar v-ati distrat si te-ai si ales cu un cadouas :))

  • ale, a fost amuzant

  • Foarte tare mi s-a parut aceasta idee 😀