Featured Review

(Review Mascaras) Volume Blast The One și Pump Up Booster Miss Sporty

În ultima săptămână m-am ales cu două rimeluri noi, pe care încă nu le-am folosit foarte mult, dar pe care vreau să vi le arăt. Primul este noul Volume Blast Mascara The One, din noua gamă Oriflame, lansată cu mare petrecere joia trecută. Colecția The One, având-o ca imagine pe Adreea Raicu, are acum toate produsele la oferta de lansare (consultați noul catalog). Revenind la rimel, aplicatorul e din plastic, cu peri și circumferință mititică, ușor de manevrat și cu rezultate mulțumitoare, ca toate rimelurile de volum. Rimelul costă 27,90 lei, însă e la ofertă de lansare și îl găsiți la 17,99 lei.

rimel the one oriflame

volume blast rimel the one3 volume blast rimel the one2

Al doilea rimel nou achiziționat este Pump Up Booster Mascara de la Miss Sporty. Trebuie să vă spun că n-am mai avut ceva de la Miss Sporty de prin liceu (chiar de prin 99-2000), dar fiind la caserie la DM la ofertă cu vreo 8-9 lei, și așa viu colorat, nu m-am putut abține și l-am cumpărat. Are o periuță cu circumferință grăsuță, bogată în perișori. Este de asemenea ușor de folosit, și mi se pare că dă un volum mai mare decât rimelul de mai sus.

 

pump up miss sporty rimel2

pump up miss sporty rimel

pump up miss sporty rimel4

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Nici eu nu am folosit cred ca tot de prin liceu miss sporty dar cel pe care il folosesc acum de la yves rocher e chiar super,si volum iar genele arata asa wow 😀 cel de la maybelline ramane oricum in top 😀

  • ale, apoi sunt toate cam la fel… cu exceptia celor de lux

  • Nu m-as fi gandit sa incerc rimel de la Miss Sporty:-)

  • Am o slăbiciune pentru rimeluri..iar dacă sunt la ofertă,nu mă pot abţine să nu-mi achiziţionez unul cu toate că mai am acasă destule pentru câţiva ani :))