Review

Maro e noul negru. Rimel One by One Volum’ Express și tuș Alverde DM (review)

După ce că aproape am renunțat la farduri în ultimul an, până să primesc Naked, am rărit-o și cu negrul – rimel, tuș. Mi s-a părut mie că un tuș și un rimel maro ar da bine cu părul blond și pielea albă, așa că am purces în căutarea produselor perfecte. Nu credeam că va fi așa de greu să găsesc un rimel maro decent – la marile firme nu am găsit efectiv, așa că am apelat la Maybelline.

După experiența neplăcută cu Colosalul, am jurat că nu îmi mai cumpăr rimel de la Maybelline. Așa că One by One Volum’ Express de la Maybelline a fost foarte bine întors pe toate părțile și mirosit, nu carecumva să îmi întoarcă ficatul. Că asta a fost problema principală la Colosal, pe lângă volumul necolosal. Și a fost singura variantă pe maro pe care am găsit-o, la Douglas. L-am folosit, mi-am făcut o părere, hai să povestim.

Ce cred eu: e un rimel bun, efectul e în regulă, nu spectaculos. Îmi îndeplinește așteptările. Lungește și dă volum ca și alte rimeluri. Îmi place periuța sa bombată, arată haios. Prefer genul acesta de perie la rimeluri, în detrimentul celor năstrușnice, poate sunt eu conservatoare. Despre periuță, Maybelline spune că e o tehnologie ”lash catcher” – prinde genele, le rulează, le îmbracă în rimel și le separă. Într-adevăr, separă genele, nu le încarcă. Are un mic neajuns: fiind maro, trebuie să dau vreo 2-3 straturi să fie vizibil. Într-o primă fază ”îmbrac” genele și în a doua și, eventual, a treia fază, devin de pluș 🙂 adică maro. Se demachiază ușor, deci nu are o rezistență crescută. M-aș lipsi de parfumul său, însă e suportabil, nu mă dernajează cum mă deranja Colosal. E un rimel bunicel, pentru 30 lei.

Tușul maro de la Alverde

Am trecut pe la DM de poftă, uitându-mă după toate, nu că mi-ar fi trebuit ceva anume. Nu îmi imaginam că voi găsi acolo un tuș drăguț. La fel ca și cu rimelul, am întâmpinat dificultăți în a găsi un tuș maro. Și un maro care să îmi placă, să nu fie chiar scoarță de copac, ci un ciocolatiu frumos, închis. Mi-au sărit în ochi cosmeticele Alverde, marcă DM, datorită ambalajului extrem de drăguț, girlie. Am reperat rapid tușurile și am constatat cu bucurie că există și maro.  Ambalajul cu fundiță e adorabil, m-aș uita la el întruna. Alverde e o gamă mai aproape de natural, așa că mă așteptam ca acest tuș să fie blând cu ochii și așa și este. Nu conține coloranți sintetici și e testat dermatologic. De câte ori n-am avut probleme cu tușurile, de-a lungul vieții, fiindcă îmi provocau alergii… Nu are rezistența unui tuș waterproof, dar ține de dimineața până seara fără probleme dacă nu te freci la ochi. În combinație cu rimelul One by One, obțin acei ochișori de pluș pe care mi i-am dorit. Aș fi vrut ca și rimelul să fie de un maro-ciocolată cu lapte, însă și pe acela l-am găsit greu așa că m-am mulțumit cu ce era. Tușul a costat foarte puțin, puțin peste 10 lei, din câte îmi amintesc. Numărul culorii este 10. Și mai are un 10 de la mine, fiindcă-mi place.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (16)

  • Imi place ca mergi pe maro, cred ca ti se potriveste foarte bine avand in vedere pielea ta alba si parul blond,e o nuanta mai calda decat nergul si cred ca arata foarte stylish un machiaj mai cald la tine.

  • Lavi, mersi, asa e, o sa si postez unul cand n-o sa le mai fac pe fuga dimineata. Poate in weekend 😛

  • One by One imi place si mie foarte mult.
    Insa am observat ceva – este singurul rimel care de cand nu mai e atat de lichid (nu este vechi, dar stii ca isi schimba consistenta pe parcursul intrebuintarii) se sfaramiteaza in timpul zilei si pica putin pe fata. Chestia asta ma deranjeaza pentru ca te trezesti cu puncte negre si cand vrei sa retusezi problema iti faci dungi negre :)).

    *sper ca am fost cat de cat coerenta, dar abia m-am trezit :D*

  • Si cei de la L’oreal eu rimeluri pe maro, parca. http://www.lorealparis.ro/machiaj/ochi/volum-milioane-de-gene-luminizer/brun.aspx

  • si eu folosesc rimel maro, imi place cel mai mult cand vreau sa trantesc un rosu turbat pe buze; da un aspect mai natural, mai fresh, parca. Tus maro inca nu am , dar e pe lista. Cred ca o sa merg pe mana ta cu el, blondie 😉

  • Mie Collosal imi place tare mult! Imi pare rau ca tie nu ti se potriveste.

  • heeeeey,si eu am acest tus ,aceeasi nuanta,tot de la dm..eu il ador..e super fain si imi place ca nu contine coloranti,e mai natural sa zic asa..sa-l fol cu placere…te pup!:x

  • Izabella, si mie imi place, desi il am de putin timp (cateva zile) 🙂 :*

  • eu folosesc doar rimel marca Maybelline, asa, am eu o fixatie pentru ca imi plac foarte mult. acum am exact acest rimel si imi place tocmai pentru ca e maro si da un aer mai natural genelor. nu-mi place in schimb peria, fiind parca din plastic, de multe ori ma raneste la ochi. oi fi io mai sensibila, poate, dar puteau sa puna alta perie, mai normala, zic eu 😛 in rest, am inceput sa folosesc si eu tus, mi-am comandat de la ELF unu negru si unu albastru, asa, pentru zilele mai “nebune” …

  • Am și eu One by One, și stă cam degeaba în sertar. Mi l-am cumpărat după ce l-am uitat pe Extra Wow Lash de la Rimmel acasă. Mi se pare că după ce te dai, genele nu mai au forma aia alungită și arcuită, parcă vârfurile nu mai sunt ascuțite, rămân cumva drepte de la acest rimel care îmbracă genele cam prea până sus. După ce mi-am recuperat Extra Wow Lash cred că am mai apelat la One by One o singură dată, de milă pentru banii cheltuiți. Dacă îți place Extra Super Lash, cel cu Wow e mult mai fain, are așa o periuță deșteaptă (nu e năstrușnică).

    Și culoarea e mult mai intensă. Eu am One by One – black, care mai mult e grey, dar Ext

  • Si eu am un rimel maro pe acasa de la Rimmel london dar il folosesc mai rar, in legatura cu tusurile si eu am o problema nu pot folosi orice tus deoarece imi irita pleoapa momentan folosesc unul de la Revlon.Cred ca voi testa si eu un tus Alverde 🙂 multumesc Sigi 😛

  • Penelopea, cu placere, ar trebui sa poti suporta Alverde, e unul din cele mai nechimice..

  • m`am ales si eu cu un rimel maro; sincer, l`am luat din greseala, am crezut ca e negru si cand am ajuns acasa si l`am deschis am constatat ca e maro. bine ca nu se vede prea tare diferenta asa ca n`am dat banii degeaba, il folosesc pe asta dar data viitoare voi fi atenta si voi cumpara ce trebuie.

  • Buna fetelor! Eu am de vanzare l’oreal mascara bare naturale ( maro si maro deschis) la 30 Ron. Daca sunteti interesate va las un nr. de tel. : 0766.264.982. Sper sa nu deranjez pe cineva cu acest comment.

  • Bogdan, nu deranjezi, ada un loreal incoa si poti sa-ti faci reclama :))