Review

Corector antiîmbătrânire Deliplus (review)

Între produsele pe care le-am primit azi vară din Spania se află și acest corector. Este de la Deliplus, marca hipermarketului Mercadona din Spania. Am auzit demult de ele, cum că ar fi destul de bune, la un preț accesibil și când am fost ultima dată nu am fost foarte inspirată să îmi fac provizii.

Acest corector mi-a atras atenția prin forma lui inedită, m-am gândit imediat ”ce o fi cu ciudățenia asta?” Apoi am început să îl utilizez și mi s-a părut practic. E cu pompiță iar produsul iese pe țuguiul acela haios. Este un produs antiîmbătrânire (anti-edad) și nu antirid (anti-arrugas), drept pentru care îl consider potrivit pentru vârsta mea și peste. Îmi place designul la care m-am uitat chiorâș la început. La nebunie. Nuanța este perfectă, corectorul e foarte fluid, se întinde și acoperă bine. Fiind antiîmbătrânire, simt o senzație ușoară de lifting după aplicare. Îmi place mult, l-aș mai cumpăra dacă n-aș fi atât de curioasă cu privire la noi produse 😀 Dar cu siguranță îl voi mai avea. Nu știu cât a costat, a fost cadou. Probabil nu foarte mult.

Lista de ingrediente s-ar putea să fie ”cu dinți” pentru iubitoarele de produse naturale și bio. Să îmi semnalați ce nu vi se pare ok între ingrediente. În  afară de parabeni, cu care eu n-am o problemă.

Ingrediente (click foto):

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Buna. Si eu am folosit produse Deliplus, ruj, crema hidratanta de fata (am avut 3 pana acum-cu retinol,pentru ten uscat si pentru ten mixt), demachiant, tonic, gel de dus, gel de ras pentru iubitul meu si inca cateva. Mi-au placut foarte mult. Si paletele cele noi sunt foarte frumoase si calitative. Le foloseste sora mea care locuieste in Spania. Eu ma declar multumita de produse. La urmatoarea vizita imi voi achizitiona si eu corectorul. Merci pentru pont.

  • Iuliana Gondos, u welcome 🙂