Lifestyle

Untold 2021.

Vă mai amintiți de postarea din 2017, de Untold, Cum să te bucuri de răcoare pe căldură? Ei bine, cine ar fi crezut atunci că în trei ani lumea ni se va da complet peste cap și se vor schimba atâtea?

Day 1, 4.32 p.m., the first walk in thoughts.

Soarele zâmbește – deși toamna a început cu stângul – și razele soarelui mângaie Parcul Central. E Untold ziua 1 și mă cuprinde o fericire nespusă când pășesc în aria festivalului care începe să mușurioască de lume. E ca un vis, ca o fărâmă de normalitate în acești ultimi ani grei ca o piatră de moară. Un reminder că viața merge mai departe. Cu mască, cu extramăsuri sanitare, că asta e, trăim vremuri altfel.

Mai e ceva schimbat: temperatura. Eu iubesc vara pentru că în sfârșit, nu îmi e frig, pentru că pot pentru o lună, maxim două, să port sandale și, în general, să îmbrac cam tot ce nu pot în restul anului. Dar acum.. e ”restul anului”.

Cum să nu îngheți la festival 🙂

O parte faină a festivalurilor e că te poți exprima prin stilul vestimentar, păr, machiaj diferit de restul zilelor. E cam ca de Crăciun 🙂 Dacă vara v-am oferit trucurile mele de a mă ascunde de caniculă, vreau să vă zic și ce fac să mă pot îmbrăca așa cum îmi doresc, dar fără să dârdâi seara.

Îmi plac bluzo-rochiile, fustițele și rochițele scurte, tricourile lungi care se pot burta și cu pantaloni scurți pe dedesubt sau fără. În timpul zilei, dacă e foarte cald, poți să le porți fără pantaloni scurți, și când se lasă frigul îi poți lua pe tine. Crede-mă, aceștia și o gecuță fac diferența. Îi iei în geantă.

Ciorapii lycra de culoarea piciorului. Îi ador. Prefer ciorapii modelatori de culoarea piciorului pentru că uniformizează pielea și remodelează frumos totul. N-aș putea să zic că țin chiar de cald dar nu e așa de frig cu ei. Îi iei în geantă, îi iei spre seară pe tine.

Am văzut azi câteva ținute de festival, ruinate de ciorapi nepotriviți. Ciorapii de culoarea piciorului trec neobservați, ba chiar îmbunătățesc aspectul. Vezi aici.

Știu că în curând vom fi tot cu șubele pe noi, însă dacă ai în garderobă un trenci ”de scandal” adică mai couture, mai colorat, mai deosebit, dar mai subțire, e șansa ta să-l folosești. Și dacă tot suntem la lucruri deosebite, am chiar văzut unele foarte faine în zona de fashion corner. Chiar diferite de alți ani și, știți voi vorba pandemică – buy locally, lăsați fast fashion-ul și marii retaileri. Găsiți lucrușoare superbe și la noi – mâine (sâmbătă) vă fac un tour pe instastories.

Cum să nu îngheți seara la festival? Niște shot-uri. Și dansează. Că, până la urmă, n-ai venit ”să stai pe bancă”.

Me today.

Forever freza mea de festival :))

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)