Review

Gerovital Luxury – păreri, după un an

Temperaturile cu minus bicuiesc nemilos vârful nasului scos afară ”de musai” ca de voie bună, și se face un an de când Farmec a lansat (noua) gama Gerovital Luxury, prima gamă de cosmetice de lux din România.

Gama Gerovital Luxury este realizată foarte atent până la cele mai mici detalii. Merge pe un concept nou, ce revitalizează proteinele tinereţii şi cresc longevitatea celulară, iar la un an de la utilizarea lor pot să vă spun că Gerovital Luxury este în topul preferințelor, alături de gama Gerovital Premium Care. Ambalajele sunt premium și foarte rezistente, din moment ce rezistă la căderi inoportune pe gresie, fără să se spargă. Arată frumos, simplu și elegant, e gama ideală pentru cadouri de Sărbători sau zile de naștere.

Din cele 12 produse ale gamei, aproape am epuizat Youth Activator Night Cream, cu efect senzațional asupra pielii de seara până dimineața, are o textură mult mai ușoară decât cremele de noapte în general și se absoarbe ușor. Miraculous Oil este și el pe epuizate, și, deși detest formulele pe bază de ulei, aceasta e ușor absorbabilă. Mai recent, am început să folosesc și alte produse din gamă. Dacă nu vă plac formulele pe bază de ulei și nici nu vreți să îl încercați, vă recomand Drop for Daily Hydration sau Tonus Redefining Serum, ambele în același tip de flacon cu pipetă ca și Miraculous Oil. În tandem cu crema activator de noapte folosesc Wrinkle Reducing Cream spf 15. Pe aceasta o am recent (de circa o lună) și sunt fascinată de ea: efectul este imediat, cam ca după o mască pe care să o ții 15-20 minute, doar că aplicarea e mai rapidă. Întinde ridurile fine și oferă prospețime și hidratare tenului imediat, lucru important când ești nedormită și se vede pe ten și nici nu ai timp de stat cu mască.

Makeup și antiageing într-un produs

Există două produse în gama Gerovital Luxury care îmbină calitățile unui produs de makeup cu formula de skincare a gamei. Unul e Volume Booster Lip Cream, în descrierea căruia scrie că e o cremă, dar nu e, de un gloss de buze cu efect de mărire și o strălucire amețitoare, pe orice tip de lumină – am scris de el aici. Celălalt este Final Touch Cream spf 25 și se comportă ca un bb cream – voi aborda produsul într-o postare separată.

Cadou de Moș Nicolae: Drop for Daily Hydration

Anul acesta 1 Decembrie are o semnificație specială, de centenar, așa că îmi doresc să începem luna cadourilor cu… cadouri.

Drop for Daily Hydration din gama Gerovital Luxury e un hidratant lejer și rapid, la fel intră și în piele. Are o culoare alburie, mai intensă decât Tonus Redining Serum. Prin amabilitatea Farmec, vă ofer cadou 3 produse Drop for Daily Hydration, Gerovital Luxury, iar pentru a departaja cei 3 câștigători trebuie să:

  1. lăsați un comentariu aici, pe blog, cu IN.
  2.  Un like la această postare aici, pe blog, dar și pe facebook.
  3. Un cuvânt care sa descrie relatia cu tenul vostru 🙂

Este permis un singur entry de persoană, cele 3 câștigătoare vor fi alese random, in data de 5 decembrie, dupa ora 19.00, pe Instastories și voi comunica rezultatul aici, într-un cometariu. Să aveți o lună Decembrie minunată!

Foto: M.Fiama

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)