Lifestyle

The retro coffee after

The retro coffee after le-am băut în cănițe de tablă, așa cum beam cacaua cu lapte când eram mici, pe vremea lui Ceașcă. We Love Retro 2018 a fost un show incendiar, în care fiecare dintre artiștii prezenți au transmis vibe-ul strălucitor ai anilor 80-90 către mulțimea prezentă să danseze și să se reîntoarcă la o bucățică din sine acoperită de vreme.

Show-ul a fost deschis de Dj Alex, apoi au fost urmați de N&D, la fel de antrenanți ca la WLR 2017. Recunosc că am dezvoltat atașament pentru vedeta serii CC Catch, pe care am urmărit-o atent și la conferința de presă, și pe scenă. CC pare omul spiritual despre care a vorbit în câteva cuvinte la conferință, am urmărit să văd dacă prin automatismele tipice artiștilor și comportamente predefinite se află acea CC profundă pe care am simțit-o când vorbea – și am simțit-o. Într-adevăr, trăiește altfel succesul anilor 80, se vede că simte și e autentică.

N-Trance:

Au urmat Masterboy, N-Trance, East 17 – cam puțin ritmați băieții, au lăsat puțin respiro publicului deja obosit de la atâta țopăială, noroc că Thunder și Another Day ne-au mai trezit nițel. Spre surprinderea mea, piesele arhicunoscute au sunat chiar bine și fără vocile lui Bryan și Tony, vedetele East 17, cu care ne obișnuisem. În încheiere a fost Brooklyn Bounce, unul din pionierii muzicii electro-disco ai anilor 90, care cel puțin pe mine m-a făcut să simt că party-ul abia a început. După cum se vede, nu m-am distrat deloc 🙂

În paralel cu spectacolul oferit de artiști pe scena principală, pe scena 2, DJ Lupascu a animat la maxim publicul ”dansator” cu muzica mixată pe benzi de magnetofon și viniluri – v-am mai povestit de Dj Sorin Lupașcu aici.

Sunt convinsă că în Polivalenta arhiplină de aseară ar fi fost loc și pentru cei care nu au reușit să vină, așa că vreau sa ne vedem și la WLR 2019! 🙂 Vezi și alte detalii despre evenimentul de ieri pe clujulcultural.ro!

P.S. Puteți revedea atmosfera WLR 2018 la mine pe instastories, vor sta evidențiate în Highlights 1 săptămână!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)