Lifestyle

CC Catch concertează la We Love Retro – tonight!

CC Catch, East 17, N-Trance, Masterboy și N&D concertează azi la Polivalenta din Cluj, la We Love Retro 2018.

În cadrul conferinței de presă CC Catch a răspuns întrebărilor, a oferit autografe și a făcut poze cu participanții la conferință. Eu am fost în special interesată de ce face să arate atât de bine. La cei 20 de ani, când gloria muzicală i-a adus titlul de regina muzicii disco continentală, arăta bine și în spiritul anilor 80, acum are o imagine actualizată, modernă și timpul pare să nu fi trecut peste Caroline Catherine Muller – de fapt, am fost foarte surprinsă că arată atât de bine.

Care ți-e rețeta? am întrebat

”Nu sunt o persoană foarte sportivă, dar încerc să fac de toate, puțină yoga, încerc să mănânc sănătos, să duc un stil de viață sănătos, dar de asemenea îmi place să mă bucur de viață, asta îmi lipsește mult, pentru că am așa un program.” spune CC catch despre rețeta tinereții ei. ”Pentru mine, perioada aceasta din viață e cea mai frumoasă, simt că viața mea abia începe. Ma simt atât de binecuvântată să am atâția fani care încă îmi iubesc muzica.” Legat de o zi normală din viața ei – CC Catch spune că îi place foarte mult să stea acasă, să facă ”nimic” sau să citească. Preferă cărțile legate de spiritualitate, are o viziune zen și matură asupra vieții. Crede că problema oamenilor e că ”știu prea multe” asta ne împiedică să fim oameni, unii vor mai degrabă să aibă dreptate decât să fie pace. Între a avea dreptate și a fi liniște și pace, CC preferă varianta a doua.

Cc Catch e vegetariană, mâncarea ei preferată e sushi, ca băuturi îi plac apa și ceaiul, și din când în când șampania, ca băutură alcoolică, dar nu foarte des.

În afară de faptul că e un artist faimos, CC e o prezență complexă, plină, cu un vibe foarte fain și, deși a ajuns azi dimineață foarte devreme și era obosită, a avut răbdare să facă poze cu toată lumea, să dea autografe și să povestească și să zâmbească autentic.

La conferința de presă au fost anunțați și cei de la east 17, dar au lipsit din cauza întârzierii zborului, vor intra deseară direct pe scenă. Totuși, după research-ul făcut de mine, se pare că tocmai imaginea consacrată a celor de la East 17, Bryan Harvey și Tony Mortimer nu vor fi. Să vedem cum sună prea cunoscutele piese doar cu vocile membrilor actuali, Terry Coldwell și Robbie Craig.

Biletele se mai pot cumpăra și de la fața locului, concertul începe la 21.00 și va ține până după miezul nopții.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)