Lifestyle

Do you love retro?

Când mă gândesc că anii 90 intră deja la perioada retro, mă apucă… 🙂 Cred că majoritatea dintre noi ne amintim de copilăria anilor 90 ca și cum ar fi fost ieri, iar de anii 80, undeva, pe background, ca fiind cea mai fericită perioadă a primilor ani de viață. Cine a avut frați și surori mai mari, știu cum bubuia Michael Jackson, Madonna, Bonnie Tyler, CC catch și alții din radiourile noastre comuniste. Apropo de CC Catch…

Ați văzut cum arată CC Catch?? Vine la We Love Retro. Anul trecut, când a fost confirmată și am gugălit să văd cum mai arată după 30 de ani, am rămas foarte surprinsă – arată extraordinar, dar cu imaginea adusă în contemporaneitate. Desigur că sub genetică, poate și un stil de viață cât de cât, s-or mai ascuzând niscaiva intervenții estetice făcute cu cap, cert e că arată demențial, și abia aștept conferința de presă și concertul. Când văd că și cei de la East 17 sunt trecuți la retro – iar mă apucă geee, tinerețea mea e la perioada retro! Ok, calm down, age is just a number.

Haideți să trăim fain și la maxim fiecare moment din viața noastră!

Pe 20 octombrie, ne vedem la We Love Retro, la Sala Polivalentă din Cluj, și, cum sunt foarte darnică azi, am

2 invitații cadou

pentru tine și încă o persoană cu care îți dorești să vii. Câștigătorul va fi ales random și tot ce trebuie să faci este

1. să dai like acestei postări, 2. like&share postării de pe facebook 3. sa lasi comentariu la postarea de pe facebook (nu aici) cu tag catre persoana cu care ai vrea sa vii la concert  🙂 Concursul este deschis pana in data de 12 octombrie, dupa ora 15 anunt castigatorii.

Good luck!

 

Later edit – LATEST NEWS!!!!

Ultimele 700 de bilete s-au pus în vânzare!!

Evenimentul va începe la ora 21:00, iar accesul la eveniment se va putea face începând cu ora 20:00. Biletele la eveniment pot cumpăra atât online: www.weloveretro.ro/bilete, cât și în locațiile partenere: Casa de cultură a Studenților, la agenția de bilete, Sala Polivalentă Cluj- Napoca, la caseria de bilete, Platinia Mall, etaj 1 agenția de bilete, Magazinele Cărturești din Iulius Mall, Vivo Cluj, Platinia Mall, rețeaua de magazine Carrefour, Agențiile de turism Wens Tour și Agenția teatrală Cluj.

Prețurile biletelor diferă în funcție de amplasarea locului în sală: Golden Dance – 160 de lei, Standard Dance – 120 lei,  Diamond Seat – 160 de lei, Inel I – 130 lei, Inel II – 120 lei, Inel III – 110 lei.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)