Review

(Review) Volume Booster Lip Cream de la Gerovital Luxury

Experiența mea cu gloss-urile de volum nu a fost una prea strălucită, în trecut. Încercasem Lip Injection de la Too Faced, și efectele asupra buzelor mele au fost devastatoare: formula mi-a uscat extrem de tare buzele, încât îmi amintesc și acum, drept pentru care am renunțat complet la ideea de volum cosmetic, și am trecut la volum estetic 🙂 Am notat peripețiile mele din 2010 cu Lip Injection de la Too Faced aici: episodul 1, episodul 2 și episodul 3

Volume Booster Lip Cream de la Gerovital Luxury

Și asta a fost tot cu gloss-ul de volum. Când a apărut gama Gerovital Luxury, nu m-aș fi gândit că în cadrul gamei de îngrijire va fi și un produs de machiaj. Mi-a scăpat complet, și l-am descoperit cu surprindere la un eveniment Gerovital, în magazin. L-am încercat – produsul arăta fenomenal, transparent, cu particule strălucitoare discrete, care împrăștiau lumina artificială oferindu-mi un glow de senzație. Flaconul e identic cu Dark Circles Eye Cream (vezi despre Gerovital Luxury aici), are 15 ml și costă 154 lei, nu mai mult decât un alt produs similar, poate chiar mai ok ca preț.

Am intrat să văd de ce e în gama de îngrijire Luxury și nu în gama de machiaj, Gerovital Beauty. Descrierea sa sună așa:

 

 

 Îl găsiți aici online.

Practic, și-ar găsi locul lângă creme și serumuri, plasându-se undeva între îngrijire și cosmetizare. Ce pot să vă spun sigur, este că nimic nu echivalează AH injectabil, deci dacă vrei buze mai mari – îți injectezi. Dar dintre produsele topice de buze, acesta îți e cu siguranță util. Referitor la cum se simte –  în general, volumizer-ele acestea au o formulă vasodilatatoare, pe bază de ardei iute și scorțișoară, pentru a oferi acel aspect de mărire. Pare similară cu cea de la Lip Injection Too Faced, dar formula Volume Booster Lip Cream Gerovital Luxury mi se pare net superioară: ca aspect, strălucește superb cu orice fel de luminozitate, ca rezistență, ține multe ore pe buze (acum, nu și dacă mănânci) și, cel mai important, și ca și confort – nu usucă buzele, cel puțin mie nu mi le-a traumatizat deloc. Asta cântărește greu. Cred că aici intervine formula Gerovital Luxury, și priceperea echipei de cercetare Farmec.


Preferințe personale: mie îmi place să îl port și simplu, transparent, dar și peste culori. În special peste culorile mate, pentru că le schimbă total înfățișarea, strălucesc superb, parcă ar fi alt ruj. Dar peste orice ruj, oricare ar fi acesta, Volume Booster îl face să arate cu totul special. Mărește puțin volumul buzelor, nu zic nu, îmi accentuează volumul pe care îl am și acționează sinergic cu AH pe care îl am în buze, făcându-mi-le plump și sexy 🙂 Cred că Volume Booster Lip Cream de la Gerovital Luxury este un gloss pe care trebuie să îl ai mereu cu tine, indiferent că ești machiată sau nu, că e soare sau nu, îți oferă strălucire și senzualitate imediată 🙂


Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)