Blond Hair Review

(Review) FoxyLocks UK: cele mai bune extensii de păr

Prima oară când am comandat extensii cu clips foxylocks a fost în decembrie, 2010. Da, știu precis, pentru că am însemnat aici 😀 (unul din micile avantaje de a avea blog). Nu-mi vine să cred că au trecut 7 ani, și vreo 5 comenzi de atunci, dacă îmi amintesc bine.

De extensiile foxylocks se ocupă o superbă britanică, Imogen, care are o mulțime de tutoriale pe youtube. Extensiile cu clips sunt disponibile în funcție de lungime și gramaj. Inițial, avea doar Regular și Deluxe, dacă bine îmi amintesc. Ulterior a adăugat variantele Superior și Luxurious. Eu am avut de două ori DeLuxe, de două ori Luxurious și prima oară Superior, actualmente. Deluxe au 165 g părul și aproximativ 50 cm lungime, Superior au 230 g și aproximativ 56 cm lungime, iar Luxurious au 280 g și 60 cm lungime.

Care este diferența și unde intră atâta păr?

Din câte am observat eu, gramajul de păr e dat nu doar de lungimea în plus ci și de desimea/grosimea pe rândul de păr. Un rând de păr DeLuxe e nici jumătate ca densitate față de Luxurious. Apoi mai adaugă la gramaj și lungimea. Când am trecut de la DeLuxe direct la Luxurious, diferența a fost imensa: erau extrem de dese, mult mai lungi și mă cam durea rădăcina părului dacă le purtam mai mult de o zi. Eu nu obișnuiam să îmi dau jos DeLuxe decât când mă spălam pe păr. Pe Luxurious nu le poți ține atât, că sunt grele. Dar sunt minunate, arată superb, iar calitatea părului este impecabilă. Actualmente am Superior – nu mai vreau să mă tragă de rădăcină nimic 😀 și cred că e cea mai bună opțiune pentru mine: suficient de lungi, că știți că eu am fost dintotdeauna fan păr lung la femei, suficient de dese, dar nu atât de dese ca și Luxurious și, normal, nu atât de grele. Îmi plac foarte mult Superior!

Care este noutatea – bandă de cauciuc

Extensiile clip on vin cusute pe un dres. La Luxurious, dresul acesta este dublu, șirul dublu de păr) Problema e că tu speli extensiile astea, le usuci, le coafezi – poate nu atât e des ca pe propriul păr, dar dresul se usucă mai greu și se uzează în timp, cel puțin la capete. Acum observ că au o bandă cauciucată mult mai stabilă pe păr, nu alunecă deloc, nici după 3 zile, clipsurile sunt la fel de bune ca întotdeauna, dar mai bine ancorate în această bandă. Și cu banda tip dres stăteau, dar trebuia tapată puțin șuvița la bază. Aceasta bandă de cauciuc stă și fără tapaj, dar eu prefer deocamdată să dau un tapaj ușor la baza șuviței de care prind clipsul, pentru extrasiguranță. Este incredibil de stabilă, poți să tragi de ea că nu vine jos, și mi se pare mai igienică.

De ce doar FoxyLocks Extensions

Chiar dacă sunt o beauty-curioasă, sunt anumite lucruri cu care, dacă mă obișnuiesc, nu le schimb pentru nimic în lume. Mai ales dacă vorbim de extensii clip on din păr natural, care costă foarte mult, nu mă interesează să fac experimente. Superior costă vreo 800 lei tradus în banii noștri acum, iar Luxurious vreo 1000 lei, așa că, dacă îți place un brand, e normal să nu riști să te muți pe altul. Deocamdată rămân pe foxylocks atât timp cât am chef de purtat extensii. Bineînțeles, cheful acesta variază de la purtat în permanență la fără extensii, luni de zile. Părul meu singur este des și gros, dar le mai folosesc pentru estetică și extravolum – har domnului 😀 Părul lung, bogat și frumos – și mai ales părul blond decolorat, este feblețea mea.

Îngrijirea extensiilor clip on

Nu speli extensiile atât de des ca pe propriul păr, dar le speli și îngrijești cu aceleași produse cu care îți îngrijești părul. Mai puțin tratamentele foarte scumpe – pentru părul meu personal fac aproape orice, pentru extensii nu chiar. Chiar dacă și extensiile sunt tot ”părul meu”, n-aș investi ca și în părul de pe cap. Totuși, folosesc același șampon, aceeași mască și spray termoprotector, neapărat, pentru menținerea lor într-o stare bună cât mai mult timp.

Cât te ține un set de extensii clip on?

Depinde pentru ce categorie optezi. Extensiile se răresc de fiecare dată la pieptănare, ”se mai rod”, ca și părul din cap, mai trebuie uneori tăiate vârfurile, să arate din nou bine. Deluxe mă țineau decent cam un an. Luxurious sunt mai dese și mai lungi, deci are de unde cădea păr și să nu se observe, la fel și dacă le tunzi puțin. Ultimul set Luxurious l-am cumpărat la începutul lui 2016 și încă îl mai am și sunt ok, deși le-am tuns puțin. Nu mai au 60 cm, probabil au undeva pe la 50 acum, dar tot arată foarte bine. Rămâne de văzut cât timp arată Superior bine. Îngrijite corespunzător, durează mai mult. Hai să zicem, un an și jumătate.

De care să-ți iei?

Din proprie experiență, dacă ai un păr mai rar, nu îți lua extensii foarte lungi și dese. Ți-as recomanda Regular sau Deluxe. Dacă ai părul slab, merg niște extensii mai puțin voluminoase, să poți să le acoperi. Nu am avut Regular, dar la un păr rar, un plus de păr are un efect wow. Dacă ai fir gros ca al meu și des, îți susține rădăcina oricare set, dar îți recomand Superior. Luxurious sunt fascinante, arată impresionant, dar să te doară rădăcina e ultimul lucru pe care îl vrei (iar eu nu sunt prea sensibilă, darămite dacă ești). Superior arată superb și (cel puțin eu) pot viețui liniștită cu ele în cap până la următoarea spălare.

Extensiile cu clip FoxyLocks cu dres, Luxurious, după un an jumătate, în stare bună, încă

Noile extensii Superior FoxyLocks, cu bandă cauciucata

Ca întotdeauna, clipsuri de rezervă, dar niciodată nu le-am utilizat. Le am și pe restul, de la celelalte seturi

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)