logo
Beauty and Lifestyle Blog
Nails Review

The best manicure of all times

Unghii cu gel, unghii cu semi, unghii cu lac cu uscare UV, unghii cu model, unghii simple, manichiuri complicate și tratamente – sunt multe variante azi dacă vrei niște unghii mișto. Atunci când te-ai săturat de toate, sau pur și simplu vrei să iei o pauză, back to the basics este o opțiune  care nu iese niciodată din tendințe: unghiile îngrijite.

The best manicure of all times are well cared nails.

Practic, a-ți face manichiura înseamnă să-ți îngrijești unghiile. Cosmetica decorativă e deja altă poveste. Eu nu mă impacientez prea mult de efectul laclui semi asupra unghiilor. Slavă domnului – cresc, se înnoiesc, nu-i nicio pagubă, o să-mi mai pun curând. Dar între am optat pentru manichiură simplă, cu unghii îngrijite, și folosesc Loțiunea cu provitamina B5 de la Farmec. Ce să-i faci, beauty addicts mereu găsesc ceva, fie și invizibil, cu care să se pigălească. Loțiunea e disponibilă într-o sticluță ca de lac, e transparentă și se aplică pe unghia curată, cu sau fără lac peste ea.

Și, într-un pas cu primăvara, am reînnoit stocul de lacuri normale, care mi se uscaseră stând și așteptând să-mi treacă cheful de semipermanent, și am optat pentru lacurile Farmec Ultrarezistent, în câteva nuanțe primăvăratice + TopCoat-ul 3D, care dă un luciu similar lacurilor semi. Am chef de unghii nude, naturale, dar entuziasmul noilor achiziții nu m-a lăsat să nu le colorez deja.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)