Lifestyle Review

The Refill – perechea de buze

Ce vor pacientele înainte de sărbători? îl întreb eu pe doctorul Onoe, medic primar chirurgie estetică. ”De toate”, răspunde el, aranjându-și ceva pe biroul din cabinet.

Perioada sărbătorilor este una de interes intens pentru frumusețe cu precădere pentru femei. Nu vrem să ne prindă cea mai așteptată perioadă din an nearanjate, negătite sau neîngrijite, așa că saloanele de cosmetică, remodelare corporală, coafură sunt deja pline până la refuz de programări. Mi-am făcut și eu loc din timp, că altfel riscam să rămân pe dinafară cu pedichiura, cu rădăcinile, cu cosmetica – de-astea, de-ale fetelor. Și, ceva nou în ”panel”, aș pune la socoteală și clinicile de chirurgie estetică. Ce vor pacientele domnului doctor Radu Onoe înainte de sărbători? The refill.

”În general acum, înainte de sărbători, vin să-și completeze botoxul, acidul hialuronic sau să-și facă alte proceduri ca să arate bine de sărbători.” spune dr Onoe

Există femei care vin și dacă încă nu este nevoie să își întrețină procedurile realizate? 

Da, dacă ar trebui să vină la completare în ianuarie sau februarie, nu mai așteaptă, vin să își facă acum. răspunde dl doctor.

În cazul meu au trecut 6 luni jumătate de la injectarea buzelor cu acid hialuronic. Am scris review-ul de curând (aici), pentru că mi se pare mai relevant the after AFTER, să vezi cum se comportă substanța în timp, dar acum, după mai bine de 6 luni, s-a resorbit mai mult de jumătate și buzele revin la forma inițială dacă nu se reia procedura.

Cam 6-7 luni e durata de resorbție la acest produs, timpul de resorbție depinde de tipul de acid hialuronic folosit. Noi folosim doar Volbella și UltraSmile aici. mă lămurește dr Onoe.

Ce importantă are firma de la care e acidul hialuronic? Nu e același lucru? 

În afară de timpul de resorbție, este importantă calitatea acidului hialuronic, dacă nu este de top, se pot forma niște granule neplăcute. Și cu produsele de top este posibil să se întâmple asta la început, dar, ai văzut și tu, dispare treptat și se uniformizează. răspunde cu răbdare dr Radu Onoe.

volbella

Mai am acid hialuronic în buze?

Deși după aproximativ 7 luni de la ultima injectare buzele nu mai sunt atât de pline, mai rămâne puțin din acidul hialuronic uniformizat în buze. Completarea mi s-a făcut în volum, (pentru că în contur nu este încă nevoie), cu 0,5 ml produs Volbella distribuiți sus și jos, peste acidul hialuronic anterior. Ce am observat de data aceasta e că nu m-am mai umflat ca prima dată și n-am mai arătat ca un pornstar — scuzați-mi comparația, este singura care-mi vine când mă uit la pozele cu buzele inflamate. N-aratau rău, dar erau mai… voluminoase.

Dacă mai am AH în buze și pun aceeași cantitate, buzele vor fi mai voluminoase?

Din ce văd eu, nu. Dacă lași să treacă suficient timp de la ultima injectare, n-o să fie mai mult volum, decât dacă pui, să zicem, 1 ml în loc de 0,5. După ce au trecut cele 3 zile de la injectarea recentă (săptămâna trecută) și s-a retras minima inflamație (neglijabilă de data aceasta, că AH existent și ”făcut loc” în buze), nu observ un volum mai mare decât astă vară, în iunie.

dr radu onoe

Cum să nu exagerez?

Ca să rămâi în sfera esteticii și să nu dai în cea a inesteticii, cel mai bine e să aștepți să se resoarbă parțial sau total, și apoi să mergi la refill. La fel și la botox.

Vezi Cât de mult e prea mult?

O a doua metodă e să te uiti mereu la pozele dinainte de a-ți pune, cele în care nu aveai deloc. Astfel că, dacă te obișnuiești cu imaginea din oglindă sau pozele recente, să nu ți se pară că s-a dus. Oricum, poți oricând testa consistența lor cu degetele, dacă ai, știi deja ce spun.

Cum e the refill?

Mișto. Cum am spus, dacă aștepți suficient, nu te trezești cu buze mai voluminoase decât ați stabilit la prima intervenție, dar își revine volumul frumos la care te aștepți. Nu te mai umfli ca prima dată, nu am făcut ”cocoloașă” în interiorul buzei, cum am făcut prima dată (s-a redistribuit oricum în vreo 3 săptămâni, și a dispărut). Desigur, și acum am avut grijă în primele zile, mi-am menajat buzele 😀 de ale iubitului, de mâncăruri/băuturi fierbinți, de sală (vasodilatația favorizează inflamația), de stomatolog – adică de agresat buzele în vreun fel. Cam o săptămână este bine să le menajezi. Ah, și nu bea alcool în perioada asta, că te umfli.

dr radu onoe 2

Cât costă să-ți pui acid hialuronic în buze?

Este o întrebare pe care am primit-o frecvent, dar la care nu vă pot răspunde eu. 1 ml de volbella este 300 euro (de UltraSmile nu știu, trebuie să întrebați). Doctorul Radu Onoe trebuie să vă spună dacă e nevoie de 0,5 sau 1 ml, dacă doar contur, dacă volum, dacă ambele, astea sunt detalii personalizate care se stabilesc la consult, cu persoana în față, deci nu am cum să vă dau eu un răspuns personalizat. Mergeți la consult și vă spune dânsul – contact aici.

Cadou de sărbători – o pereche de buze sau botox

Se spunea că bărbații rămân mereu copii, doar că se schimbă tipul și costurile jucăriilor. Eu aș zice că este la fel stă treaba și la femei — în timp, se schimbă prioritățile și interesele 😀 La început te bucuri de un voucher cadou la cosmetică, apoi de unul cadou la estetică. Later edit: Finalizat! Castigatoarele sunt pe facebook! Eu am 3 voucere cadou, prima venită, prima servită, de ales între botox (riduri) și acid hialuronic (buze):

Pentru botox (riduri) – o reducere de 15% de la 170 euro (1 fiolă botox) 
Pentru acid hialuronic în buze – o reducere de 15% de la 300 de euro (1 fiolă AH)

Primele 3 persoane care lasă comentariu aici (sau pe facebook, la postare, pana se remediaza problema cu plugin-ul de comments) primesc discount-ul, și își pot alege ce procedură să-și facă.

Later edit: discounturile au fost acordate.

My lips right now:

lips lips 2

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)