Review Shopping

(Review) Eisenberg mască + cremă, exclusiv Douglas

Eisenberg este un brand de cosmetice de lux ce se găsește exclusiv în magazinele Douglas. Formula trio moleculară, dezvoltată în 15 ani de cercetare, completează selecția de ingrediente naturale, care stau la baza fiecărui produs de îngrijire, cu acțiune de tratare a unei anumite necesități ale tenului. Se dorește o energizare, regenerare și oxigenare a tenului, pentru rezultate spectaculoase și de lungă durată. Atât am aflat despre formula Eisenberg, ”detaliile picante” despre compoziția formulei rămân nedezvăluite. Comunicatul dorește mai degrabă să ”umanizeze” brandul, prezentând omul care stă în spatele acestuia. Jose Eisenberg s-a născut în România, și s-a afirmat – desigur – în afara țării. Actualmente fiul său, Edmond Eisenberg, se ocupă de extinderea la nivel internațional.

Ca o consumatoare interesată de produse pentru îngrijirea tenului de calitate, mărturisesc că mi-au atras atenția prețurile mari (400-500 lei o cremă, cel mai ieftin produs cred că e antiperspirantul, 137 lei), cu imediata întrebare ce poate să ofere de banii aceștia? Nutriționist fiind de meserie și având cabinet într-o clinică de chirurgie estetică, și având deja 30 de ani și griji pentru anti-age, cu greu mă poți convinge că rețeta tinereții stă într-un produs topic extrem de scump, nespunându-mi nimic despre formulă. Nu trebuie să divulgi rețeta secretă, pe care o știe doar chimistul și încă 2-3 din companie, dar totuși, niște detalii convingătoare despre această minune trio moleculară pe care dai de la 300 de lei în sus.

Ce pot să înțeleg este că hidratarea unui ten, indiferent de vârstă, trebuie să fie de excepție, iar formulele de calitate rar pot fi și ieftine. Acum, că sunt taxe de tot felul până ajunge produsul pe raft, la noi, asta este altă poveste. Mă obișnuisem cu produsele de îngrijire Proglyme sau Princess de la Chroma, care sunt dispozitive medicale, și se găsesc – nici măcar în farmacii, ci în clinicile de chirurgie estetică, care sunt speciale pentru îngrijirea de acasă, post operator sau nu, și care au o medie de preț de 200-250 lei, și nu depășesc 400 lei. Ca să nu mai vorbim de măștile Princess, care sunt o minune, 8 la număr, în niciun caz la 300 lei. Ce poate să ofere Eisenberg atât de mișto? Rezultate spectaculoase — posibil, rezultate de durată — mă tem că doar injecția cu botox o poate face, de la o vreme, sau un stil de viață care să graviteze în jurul frumuseții: somn ca la carte, stres minim, îngrijire, alimentație brici, consum de lichide optim. Deci, ce plătim?

Prima mea comandă pe site-ul Douglas a fost facilitată de un voucher cadou, pe care mărturisesc că am fost tentată să îl fac prăfuleț pe cele câteva produse marca Douglas care îmi făceau cu ochiul demult. Apoi am dat peste noua marcă exclusivă Douglas, Eisenberg, și the beauty-curious din mine a capitulat: parte bani, parte voucher, pe un produs Eisenberg util. Adică să nu fie un produs de curățare, știți regula mea de sub 5 minute de aici și de aici. Astfel că am optat pentru Masca Hydratation Totale/All-Over Moisturising Mask.

All Over Moisturizing Mask Eisenberg Paris

Descriere: CATIFELEAZĂ – DETOXIFIAZĂ – CALMEAZĂ FAȚĂ ȘI OCHI PIELE DESHIDRATATĂ O sursă intensă de energie, acest gel ocean-verde , îmbogățit cu acid hialuronic, calmează pielea, iar algele roșii îi echilibrează ph-ul natural, eliminând toxinele și calmând tenul. Pielea este imediat mai strălucitoare și mai catifelată, recăpătându-și suplețea. Concepută special pentru față și conturul ochilor.

Ce spun eu: M-am mai îmbărbătat că am văzut în descriere și cu ce mă dau pe față: acid hialuronic și alge roșii – acum înțeleg și eu partea cu hidratarea și cu detoxifierea, de altfel pielea este organ de schimb, oricum prin piele elimi toxinele pe parcursul nopții. Aplicarea topică a unor substanțe din alge poate să faciliteze acest proces de detoxifiere. Surpriza a fost mare când am deschis pachetul și am văzut că masca nu a venit singură: aveam Moisturising Fluid Cream, oditamai mostră de 15 ml, un parfum întreg Toni Gard, un balsam de buze și mostră de parfum Dahla Divin de la Givenchy. Plus un prosop imens de plajă, branduit cu Douglas. Așa mai veneai de acasă!

eisenberg

Masca face parte din Tratamente pregătitoare ale tenului, și am ales-o în special pentru că permite să o aplici și în zona ochilor (mă săturasem de produsele ”evitați contactul cu ochii”).  Mirosul este discret, proaspăt, oceanic, consistența de gel, transparent.

Cum se utilizează:

  • se aplică un strat subțire și se lasă să acționeze 5 minute – îngrijire express
  • se aplică 5 minute zilnic, timp de 1-2 săptămâni –  pentru tratrament intensiv
  • se aplică și se lasă câte 15 minute, timp de 1-2 săptămâni – your personal spa.

Se clătește cu apă sau și se tapotează cu un prosop uscat. Rezultatul este prospăt, hidratant, senzație de curățenie, sunt mulțumită de ea și e mai comodă decât aplicarea de mască din material îmbibat, o aplic o dată la 2-3 zile, și o las vreo 20 minute.

all over mask eisenbergeisenberg ingredienteeisenberg 3

Moisturising Fluid Cream, Eisenberg Paris

Descriere: MICRO-EMULSIE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA RADICALILOR LIBERI-PROTECȚIE TOTALĂ PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE O emulsie universală ultra-light, ce împrospătează și hidratează datorită Acidului Hialuronic și Uleiurilor de Luminiță de Seară și Nuci de Macadamia. Vitaminele A și E, combinate pentru o eficacitate mai sporită, combat efectul dăunător al radicalilor liberi. Este o bază excelentă pentru machiaj.

Ce zic eu: utilizez emulsia în special după masca detoxifiantă, pentru hidratare, indiferent de momentul din zi. Are un parfum discret și intră repede în piele, oferind o hidratare de durată. M-am bucurat să pot încerca și alt produs pe lângă mască, să pot să îmi fac o mai clară idee despre brandul acesta. Totuși, nu pot să afirm că m-am lămurit complet, ca să fac o comparație pertinentă cu alte produse de lux, gen Guinot sau Genifique de la Lancome, pe care le-am încercat eu. Apreciez că și Eisenberg are mostre de lux, în tubulețe de 15 ml, ca și Guinot, îți facilitează calea enorm către produsul potrivit, chiar dacă Eisenberg are categorii de îngrijire specializată. Așa m-am îndrăgostit eu de Guinot Hydra Beute, tot încercând mostrele, și cândva o să îmi iau produsul întreg.

Moisturising Fluid Cream Eisenberg eisenberg 2

Ca o concluzie, deși mă așteptam să găsesc informații mai consistente în comunicat, care să mă convingă, n-am găsit decât în descrierea produselor. Totuși, odată cu folosirea brandului, prima mea impresie despre Eisenberg este una pozitivă. Însă, pentru a beneficia de efectul sinergic al produselor, este bine să ai măcar două, dacă nu toată gama, ceea ce se ridică mult peste bugetul unei persoane cu venit mediu. Din produsele de la categoria de lux, aș zice că se încadrează la ”merită încercate”. Designul e frumos, simplu, profesionist, conținutul mulțumitor, deci, dacă vă ține bugetul, vreți să vă faceți un cadou special, sau vă împinge curiozitatea, încercați unul din produsele Eisenberg, dar unul de care aveți realmente nevoie.

eisenberg 4 tony garddouglas magazin

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)