Shopping

Douaglas.ro a dat startul la shopping!

Eram pe picior de plecare și cu telefonul în mână când a sunat curierul, să mă întrebe dacă sunt ”la adresă”. M-am bucurat tare de sincron, altfel aveam a-l purta după mine pe bietul om. Deoarece dacă ceva nu e pe calendarul meu de pe telefon, nu există, deci n-ajunge la mine, decât prin coincidență. And miracles happen 😀 😀 Schema vieții mele zilnice e notată-n calendar, și fără această ”memorie externă” sunt aproape pierdută 😀 En fin, văd plăsuța în culoarea albastru-Douglas și mă bucur: there are beauty news in that bag! Dar nu mă gândeam ce ditamai news. Douglas anunță că s-a lansat magazinul online www.douglas.ro și că mi-a pregătit un mic cadou de shopping – sunt printre primele norocoase care beneficiază de shopping online, cu un voucher cadou. Împreună cu răvașul, primesc un body spray cu o mireasmă răcoritoare – minunată pentru vară!

Asta este o veste grozavă, pentru că, de câte ori ajung prin mall – nu foarte des în ultima vreme (on the irony, huh?), răbdarea lui C se volatilizează treptat după experiența de haine și papuci, și devine inexistentă la partea de cosmetice. Așa că nu o dată am trecut pe lângă Douglas cu gâtul lungit ca struțul, să prind din mers ceva ”updates”. Acum am avut timp berechet sa frunzăresc online: în 5 minute pauză între pacienți, pe taxi și, of course, din pat. Cu magazinul online, practic, mall-ul e deschis și noaptea — un aspect puțin amenințător pentru card — și de-a dreptul dramatic, dacă ne gândim la brandul exclusiv Douglas, Eisenberg, care mi-a stârnit curiozitatea. Ce o fi conținând, de are prețurile astea? Ar face bine să fie mai bune decât Princess și Proglyme.

Anyway, douglas.ro are avantajul că ai timp să vezi produsele și să mergi țintit, dacă vrei, în magazin. Sau, dacă nu ești din Cluj, sau alt oraș în care este Douglas, să comanzi direct, fără timpul și cheltuielile legate de deplasare. De banii ăia, îți iei niște produse-n plus 😀

magazin douglas

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)