Review

Her name was Lilac

Era acum 15 ani și mai bine când descopeream fardurile… nu știam prea multe cromatică sau colorimetrie, mergeam după feeling și pe trial&error. Desigur, nu era nici atâta informație ca și acum, iar educația de makeup mi-o făceau revistele glossy. Îmi amintesc că sorbeam cu interes crescut pagina de makeup și eram la curent cu recomandările de produse de pe pagina de Beauty. Cu tușul mă jucam pe ascuns de pe la 12 ani – atunci era inacceptabil pentru o fată bine crescută să fie machiată, chiar și la 14 ani, dar cu fardurile am început mai târziu și prima mea dragoste a fost movul. Nu știam ce-i aia blending, dar îl realizam cu aplicatoarele și cu buricele degetelor. Fardul trebuia să arate ”pierdut”. La 15 ani de atunci, am pensule de machiaj, bureței și aplicatoare, ”pierdut” s-a anglicizat în blending, dar culoarea de fard preferată a rămas neschimbată: mov/lila/roz m-au însoțit și la 20, și la 30 – de departe cea mai frumoasă și potrivită culoare de fard pentru un ten deschis, rece.

De când mă știu, faptul e a mă machia reprezenta o relaxare. Deși n-am devenit guru makeup artist, activitatea asta mă relaxează și acum. Pur și simplu, mă rupe puțin de adulthood, care simt uneori că nu e de mine. I’d like to be 14 again 😀 Ca și cum ar fi un făcut, s-ar părea ca Douglas știe care sunt punctele mele slabe: culorile reci. Așa am intrat în posesia lui True Liar, sau a produselor de machiaj și unghii pe care le folosesc în ultimul timp.

Fardul multicolor Douglas conține culorile albastru, negru, mov și roz. Folosesc mai mult movul și rozul și ca atare dar și în amestec. Sunt ușor sidefate și nu foarte pigmentate, dar pentru vară este ok. Rezistența este medie, în principiu îmi plac pentru că sunt toate culorile în aceeași pastilă, dar n-aș putea să spun cu certitudine că sunt preferatele mele.

douglas 3 douglas

Lacurile de unghii sunt perfecte pentru vară – movul este a treia oară pe unghiile mele, și ține destul de bine pe unghiile naturale – un aspect important, deoarece pe gel ține orice lac. Culorile și prezentarea produselor sunt foarte faine.

douglas 5

Produsul vedetă însă, care m-a cucerit la prima aplicare, este rujul lichid mat Mattisim by Douglas. Desigur, este într-o nuanță rece, cum îmi place mie, se usucă rapid pe buze, este hidratant (deci nu, nu usucă buzele chiar dacă este mat!) și are un aspect de catifea – exact ca și capacul care-l decorează. Nu este rezistent la transfer, deci depinde ce ai nevoie.

matissim douglas matissim douglas 2 matissim douglas 5 matissim douglas 4 matissim douglas 3

Postări Instagram despre:

I love #douglasromania ‘s news #bblogger

A photo posted by Sigina Pop (@siginutz) on

  Spring vibes – Day of the mauve, #douglas #douglasromania #nails #nailfie #bblogger @douglasromania   A photo posted by Sigina Pop (@siginutz) on

Mattissim by #Douglas, the velvet touch ??? #bblogger #lipstick #douglasromania

A photo posted by Sigina Pop (@siginutz) on

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)