Review

I loved: Retorna – cremă dermatocosmetică premium

Zilele în care aveam mai mult timp pentru mine au cam apus, acum am mai multă grijă de alții și îmi rămân relativ puține momente în care să mă răsfăț, să încerc produse și să mai răscolesc blogul. Sunt alt gen de satisfacții – nu puține, nu neglijabile, dimpotrivă. Însă seara aceasta sunt off, în lumea mea. Scormonind prin arhivă, am găsit postarea aceasta, de anul trecut, unde este și Retorna. Zilele trecute am somat pompița să scoată afară și ultima picătură de cremă din flacon, fără succes. Pur și simplu, s-a terminat, trebuie să iau alta. Chiar dacă am folosit-o discontinuu, din cauza de Princess și alte bunătăți, Retorna e una din acele creme minunate, la care te-ai întoarce oricând. Efectul îl simți imediat, simți cum lucrează, într-un mod plăcut și se vede mai ales din a doua zi. Este minunată. Comparând cu alte creme fenomenale, cum sunt Princess, cum sunt Dermaoxy. Aș face un top 2, cu Princess și Retorna pe locul 1 și Dermaoxy pe locul doi. Da, așa este de dificil să o pun pe alt loc. Așa că, de îndată ce îmi termin reminiscențele de Princess, voi purcede la o nouă comandă.

Retrona are o formulă unică, ciudățică și interesantă în același timp. Vă reiau proprietățile din instrucțiunile produsului, ca să o cunoașteți mai bine.

Acțiune: Reduce ridurile, liniile fine si alte semne ale îmbatrânirii fetei. Inalta putere regenerativa si revitalizanta. Previne distructia accelerata a fibrelor de colagen. Îmbunatateste textura, elasticitatea si hidratarea pielii, întinerind-o si redîndu-i suavitatea.

Aplicare: seara și dimineața, pe ten și pe gât, până pe decolteu, pe tenul proaspăt spălat și uscat cu prosopul. Chiar dacă v-ați demachiat seara, faceți o ușoară demachiere și dimineață, înainte de aplicare, pentru a înlătura sebumul produs peste noapte, mai ales în zona T.

Cum acționează: Eficienta se datoreaza însusirilor dovedite ale extractelor de Mimosa Tenuiflora si Aloe Vera, ale proteinelor hidrolizate de soia si de grâu, ale vitaminei E si D- Phantenolului dar mai ales proprietatilor exceptionale ale unor ingrediente speciale precum: extractul de Glycyrhiza Glabra, sarea de sodiu a Acidului Hialuronic, Alantoina si fermentul de Pseudoalteromonas (exopolimer glicoproteic secretat de microorganismul Pseudoalteromonas Antarctica, descoperit în 1988 de catre cercetatorii spanioli în namolurile din Insula King George, Antarctica). Ziceam de formulă ciudățică tocmai din cauza formulei sale unice cu fermentul acestui microorganism care, în sinergism cu celelalte ingrediente, o face așa minunată pentru ten.

Ingrediente: Aqua, C12-15 Alkil Benzoate, Pseudoalteromonas Ferment Extract – Hydrolized Wheat Protein – Hydrolized Soy Protein – Tripeptode – 10 Citrulline – Tripeptide-1, Caprylic/Capric Triglycerides, Glycein, Acetyl Hexapeptide-3, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceramide 3- Ceramide 611- Ceramide1- Phytosphingosine – CholesterolSodium Lauroyl Lactylate-Xanthan Gun, Decyl Oleate, Bis-PEG/PPG -16 /16 Dimethicone-Caprylic / Capric Tryglicerides, Stearic acid, Phenoxyethanol – Ethylhexylglycerin, Tocopherol Acetate, Creatine, Ceteareth-25, D-Phantenol, Sodium Hyaluronate, MimosaTenuifloraExtract, Glycyrrhiza Glabra Extract, Aloe Vera, Allantoin, Carbomer, Sodium Hydroxide, Parfum: Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, D-Limonene, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexil-3 Cyclohexane Carboxaldehyde, ButylPhenylMetylPropional, Linalool.

retorna crema antiage

Am spus că merită să vă reamintesc de ea, deoarece calitatea unui produs și cât de mulțumit ai fost de el se vede la final sau după o lungă utilizare. Este cel mai relevant. Este relevantă și prima impresie, dar dacă ea se menține și după ce s-a terminat produsul, este cu atât mai valoros. Mențiunea mea este că crema este perfectă pentru tenul normal cu tendință de uscare și pentru tenul uscat. Nu știu cum merge pe tenul gras, dar dacă aveți ten normal/mixt, aplicarea de seară nu ar trebui să pună probleme și să beneficiați din plin de efectele acestei creme.

Și pentru că vin Dragobetele, apoi 1 Martie, 8 Martie, aveți și un motiv în plus să vă răsfățați. Crema Retorna e de găsit aici. Vă ajut și eu cu un cod de reducere de -5% la orice comandă de pe site: AR – 0060.

retorna crema 3

Mai am o recomandare pentru tenurile cu probleme, care au cicatrici din diverse motive – crema Cicatrix. Aceste două creme, Cicatrix și Retorna, sunt clasate ca dermatocosmetice, dar aș tinde mai degrabă să spun că se încadrează la dispozitive medicale, mai cu seamă cicatrix. Așa că, dacă vreți să faceți un cadou util cuiva care are probleme cu cicatricile pe ten sau pe corp, v-o recomand cu încredere. Documentație mai amplă despre Cicatrix găsiți aici, în partea dreaptă există 3 documente pdf despre produs pe care vă invit să le studiați și să decideți dacă se potrivește la ce aveți nevoie. Cicatrix este disponibilă și la 30 ml, nu doar la 50 ml — puteți folosi codul de reducere.

cicatrix catalysis

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)