Review

(Review) Colladerma Luxury – 95% ingrediente naturale și organice

Cu fiecare decadă, tenul nostru este mai exigent. Chiar dacă stilul de viață e baza, produsele de întreținere topică sunt importante și ele. De curând am intrat în posesia unei noi formule antiage, de la Colladerma, ce se adresează segmentului de vărstă 35+, și au peste 20 de ingrediente active naturale și organice. Sunt producție 100% românească, al institutului de cercetare Sanimed din Giurgiu.

Kit-ul se numește Colladerma Luxury, și conține toate cele 8 produse ale brand-ului. Este o gamă de lux, caracter reflectat de formulele atent lucrate a căror descriere o găsiți aici. Un produs foarte bun necesită ingrediente de calitate și rareori va fi ieftin, dar la Colladerma Luxury raportul calitate preț mi se pare echitabil. Colladerma Luxury și conceptul său integrator de frumusețe, care susține ”beauty from inside” rezonează cu mine și conținutul blogului meu și se ocupă de acel aspect al îngrijirii topice obligatorii, din profunzime. Dacă ați intrat pe link-ul mai sus lăsat, o să vedeți că unul din pricipiile active ale formulei stimulează producția de acid hialuronic in situ. Cum spuneam la început, cu fiecare decadă, sinteza de acid hialuronic, elastină, colagen, scade. Colladerma Luxury are un întreg arsenal de formule patentate care previn și ”șterg” semnele îmbătrânirii, atât cât poate să o facă un produs cosmetic de lux.

Legat de segmentul de vârstă căruia îi este adresat, merge și la 30+, eu și iubitul meu îl folosim împreună, și, deși avem tenuri diferite, ne priește amândurora. După câteva utilizări am hotărât că informația trebuie să meargă și către voi. Efectul sinergic al produselor utilizate împreună este vizibil de la prima utilizare. Ce spun eu:

Apa micelară Colladerma Luxury – are o formulă inedită, bifazică, trebuie agitat flaconul înainte de utilizare, pentru a amesteca cele două faze ale formulei (cea apoasă și cea uleioasă). Dacă nu faceți așa, scoateți doar faza uleioasă și curățarea nu se face la nivelul optim. Curăță bine și eficient, iar mai apoi puteți pregăti tenul pentru hidratare cu

Loțiunea tonică Colladerma Luxury – ce împrospătează tenul și îl tonifiază. Acum tenul este pregătit pentru hidratare de zi sau de noapte, după perioada din zi în care sunteți.

Serum pentru față și Serum pentru ochi Colladerma Luxury – o să vă atragă atenția prezentarea luxoasă a flacoanelor, dar în special cea inedită a flaconului sub formă de seringă a serumului pentru ochi. Aceste două serumuri au textură lejeră și ușor absorbabilă și le-am folosit ca atare sau sub cremele de zi sau de noapte.

Crema de zi Colladerma Luxury – se absoarbe foarte rapid în piele, Crema de noapte Colladerma Luxury la fel, deși are o structură mai onctuoasă.

Biogomajul Colladerma Luxury are un dublu efect, de exfoliere mecanică dar și enzimatică, și oferă un gommage delicat dar eficient al tenului. Îl aplic pe gât și decolteu o dată pe săptămână (recomandările sunt 1-2x/săptămână).

Biomasca Colladerma Luxury am lăsat-o ultima, dar nu cea din urmă, pentru că este preferata mea. Este absolut superbă și tenul meu o ”mănâncă”. Se aplică pe ten, gât, decolteu și se lasă să acționeze cam 15-20 de minute. Am observat că indiferent de ten – al meu, cu tendință de uscare sau mixt/gras, al iubitului meu, masca este absorbită după circa 10 minute și oferă un efect wow! asupra tenului, ce durează întraga zi. Atunci când utilizez masca (de obicei, seara), nu mai folosesc serumurile sau crema de noapte. O folosesc 1x/saptămână, dar recomandările pentru un ten mai uscat sunt de 1-2x/săptămână.

Produsele și descrierea lor oficială le găsiți aici.

Produsele sunt foarte atent făcute și nu am niciun reproș: livrarea a fost rapidă, de pe o zi pe alta, prezentarea impecabilă – chiar îți oferă o experiență de lux, de la cutie și maniera de prezentare, la flacoanele superbe pe care îmi vine să le păstrez și după ce se termină și, bineînțeles, ingrediente și efectele lor.

Colladerma Luxury pentru voi

Voi ce pași de îngrijire antiage folosiți? Sunt curioasă dacă aveți răbdare să îi urmați în fiecare seară, vă aștept comentariile aici, pe blog, și două dintre produse, Crema de zi Colladerma Luxury, și Crema de noapte Colladerma Luxury, vor merge către două dintre voi, pentru că vreau să aud și impresiile voastre. Comentariile pentru intrare în concurs sunt deschise până duminică seara, 25.02.2018, ora 23.00. și vor fi alese cu random.org, generarea o voi face pe instastories (mă puteți urmări @siginutz). Una din condițiile obligatorii e să dați like aici. Lăsați și numele cu care ați dat like paginii Colladerma. Pe instagram îi puteți urmări pe @colladerma_romania. C u on insta!

 

Foto: M.Fiama

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)