Review

Princess: Rejuvenating Face Mask with Hyaluron

Răsfățul are formele sale, care țin cont de etapele prin care trecem, noi, femeile. Când suntem mici, ne visăm prințese, cu rochii roz și bufante, apoi așteptăm prințul pe cal alb să ne trateze ca pe niște prințese, și, după ce ne-am săturat să dăm tot peste zmei, ajungem la concluzia că dacă nu ne răsfățăm noi întâi, n-o s-o facă alții. Știi, pe principiul că, pentru ca ceilalți să te iubească, întâi tu trebuie să te iubești. Ajungem să fim capabile să ne simțim like a Princess, fără a depinde de alții, cu alte cuvinte, ne maturizăm omul interior.

Azi, ”maturizarea” asta se externalizează prin grija față de sine, cu o mască antiage Princess style, pentru un răsfăț așa cum meriți și pe care îl primești când ai chef 😀 Mai cu seamă când ești obosită, când ai de rezolvat multe lucruri și în aceeași zi ai un eveniment important, dar și într-un weekend de leneveală, în care vrei să îi dai tenului tău un tratament regesc.

Ați mai citit despre Princess – Always wear your invisible crown! și Review  Princess Skincare

Vreau să vă povestesc despre tehnologia Princess Skincare. Moleculele de acid hialuronic pur sunt legate între ele pentru a crea o rețea cu densitate moleculară mare, cu o capacitate extinsă de reținere a apei. Ele joacă un rol de susținere pentru substanțele benefice precum acidul hialuronic nativ (cel sintetizat de propriul nostru corp) și alte componente care au o acțiune pozitivă asupra pielii. Acest acid hialuronic dă aspectul hidratat și proaspăt al pielii, tenul acela de bebeluș. Susținând singergic tenul din interior (așa cum sfătuiesc eu la Nutribeauty), dar și din exterior cu tehnologii de ultimă oră, rezultatul este incontestabil.

princess skincare mask (1) princess skincare mask (2)

Masca de față cu acid hialuronic: a trecut ceva timp de când mi-am terminat produsele de îngrijire Princess, și am mai primit niște măști pentru testare. Cele trei măști cuprind: masca pentru ochi, masca pentru gât – pe care abiaaaa aștept să le încerc, și masca pentru față, pe care am încercat-o azi. Îmi place că măscuța mustește de produs și pot să îl întind din abundență și pe gât, și pe ochi. Am stat cu ea cam 30 de minute – eu vă sfătuiesc să stați cu ea cât de mult, până se absoarbe aproape tot produsul în piele și începe să se usuce masca. Atunci știi că pielea a ajuns la saturație și nu mai poate să absoarbă. Rezultatul este un ten perfect hidratat, mult mai bine decât cu cremă, un aspect proaspăt și tânăr. Nu există să nu vedeți efecte imediate, este de-a dreptul wow, cum trebuie să fie un produs al unei firme de dispozitive medicale – adică mult peste dermatocosmeticele ”de rând”. Recomand ”ochelarii” mască pentru ochi mai ales pentru perioadele dintre sărbători și înainte de revelion, ca să arătați ca overslept și să fiți radiante, chiar dacă ați colindat până la 6 dimineața. Prețurile sunt foarte ok:

8 buc. mască față – 135 lei
4 buc. mască ochi – 120 lei
4 buc. mască gât – 120 lei

Vreau să amintesc că produsele Princess Skincare by Croma sunt un program de îngrijire dermatocosmetică pe care îl găsiți doar în clincile de chirurgie estetică, dar puteți să plasați comandă direct directoarei de vânzări Croma, Claudia Marinescu, la tel 0731339162.

princess skincare mask (3)

The after face 😀princess skincare mask (4)

Foto header&footer: Amalia Talihan
princess skincare2

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)