Blond Hair Featured Review

This is Grey. But not Anatomy.

Dar dacă e vorba de chestii insane, da, pentru părul meu fac multe gesturi aproximativ bolunde 🙂 Ei, fiecare are o pasiune, nu? Eu investesc în părul meu – de exemplu.

blond_gri_4

Ador părul roz, și mov și lila, însă mi se pare ca prea s-a umplut orașul de păruri roz, iar tendințele de anul acesta au scos în față o nuanță pe care eu am mai avut-o doar prin liceu: gri, chiar argintiu. Și, iată-mă. Am fost întrebată cum am obținut griul. Nu am obținut griul acasă, am mers la Vestige, la Raul, cu noul set de extensii de la FoxyLocks by Imogen, pe care le-am comandat special Platinum Blonde, varianta Luxurious (280 g). Înainte comandam varianta Deluxe (165 g), Light Ash Blonde care nu mai există, din câte văd, și care oricum numai light ash nu era, ci era un blond cald. Asta pentru că am fost întrebată dacă și extensiile au fost făcute gri – raspunsul este nu, acelea roz au rămas roz și urmează sa le decapez sau, cine știe, le las pentru când mă mai apucă culorile din gama roșu, pentru părul gri le-am comandat direct Platinum. Ca o părere, la atâția bani mă așteptam ca platinum să fie gri, nu gri verzui. Niciodată nu am fost dezamagită de Foxylocks, au o calitate impecabilă, un fir exact ca al meu, gros, cu ținută, păr natural de foarte bună calitate, clipsuri la fel, cusătură la fel, dar culoarea ăstora m-a dezamăgit puțin (a reparat-o Raul, deși mi-a zis că never ever nu mai face așa ceva, nu vopsește și nu nuanțează extensii).

foxylocks_extensions foxylocks_platinum_blonde

Raul sfătuiește ca, dacă vrei să îți schimbi culoarea, să te vopsești întâi, iar apoi să comanzi extensii după culoarea ta. Asta pentru că ele sunt tratate chimic și nu vor ieși niciodată la fel ca părul tău. Revenind la griul din părul meu, el a fost realizat dintr-o combinație de nuanțatoare Goldwell, la salon, de către Raul Tișa. Nu știu să vă spun ce numere, oricum, contează nuanța de blond pe care o aveți voi în păr, e irelevant ce mi s-a pus mie. Întrețin nuanțatorul cu ce folosesc întotdeauna pentru a neutraliza galbenul – șampon gri sau picături gri. Merge perfect, ca o mănușa, griul meu e reîmprospătat la fiecare spălare.

Pentru îngrijire folosesc ce am cumpărat mai demult de la Top Line, plus alte produse ”de sezon”, împotriva căldurii și a razelor UV. Sunt trei produse pe care le-am luat de la Boots, din Anglia, și pe care nu le-am menționat în postarea aceasta, tocmai pentru că nu intră la produse ieftine și pentru a le include într-o postare despre păr.

Două sunt de la Tony&Guy, Prep Heat Protection Mist, un spray care oferă atât protecție anticăldură, cât și balsam leave-in. Îmi doream demult un spray cu ambele funcții, însă nu am avut ocazia să găsesc (doar Moroccanoil mai oferă protecție termică, din câte știu). Lasă părul ușor de descurcat și îi și oferă auspiciu în fața căldurii. Un alt produs de la Tony&Guy este Casual Radiating Tropical Elixir, un ulei de strălucire cu filtru UV. N-aveam niciun produs cu filtru UV, iar vara protecție anticăldură și UV, combinat, este de nelipsit. Părul primește un luciu natural, după aplicare, nu este încărcat și mă simt confortabil să fiu că am sunscreen pe el.

Al treilea produs l-am luat doar pentru că era brand englezesc, și eram curioasă. Este vorba tot de un spray de protecție termică, de la Charles Worthington London, takeaways, Strenght&Repair Heat Defence Spray. Nu știu nimic despre acest brand, însă face o treabă destul de bună – dacă aveți ocazia să îl luați, luați-l cu încredere. În plus, lasă părul frumos, nu sârmos, cum mi s-a întâmplat după alte protectoare.

Cum știi că un protector termic de păr și-a făcut treaba? La spălare, după ce ai folosit căldură pe păr (foen, placa sau ondulator) și ai umblat prin soare, vânt etc, nu îl simți mai uscat decât de obicei. Dacă nu simți nicio diferență, nu te mai risca să pui căldură excesivă, mai ales vara. Și, desigur, nu te bazezi doar pe protector și îți ondulezi/îndrepți părul fără măsură. Vara, încearcă să îți menajezi părul de alte surse de căldură, în afară de foen și soare.

blond_gri_3 blond_gri_2 blond_gri_1

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Cât de frumos arată părul tau! Îmi dă speranță pentru viitor când voi avea tot părul alb, că am 26 de ani și 50% din el a albit. E crunt, că îmi crește și repede și trebuie vopsite rădăcinile la mai puțin de 2 săptămâni ca să pot ieși din casă fără șapcă :)) Abia aștept să albească complet și să-l nuațez gri cenușă, mi-ar ușura viața semnificativ.

  • P.S: Din cunoștințele tale vaste despre produse profesionale, știi vreo marcă de vopsea non-agresivă, în afară de henna, care să poată fi aplicată săptămânal pe rădăcini? Negru sau șaten, nu blond să necesite decolorant. Eu am căutat de mi-au ieșit ochii din cap și se pare că I’m stuck cu vopsea chimică, din comerț, de 2-3 ori pe lună dacă vreau să nu se vadă albul. 🙁