Featured Review

(Review) Q10 Plus Serum Pearls

nivea q10 serum pearls (1)

Acest produs l-am primit acum vreo doua zile și mi-a atras atenția prin modul său de prezentare. Deși am preferințe acum în rândul dermatocosmeticelor (și, în special, al dispozitivelor medicale) nu m-am putut abține să nu testez această minunăție inedită de la Nivea. Produsul este nou pe piață și cred că este cel mai rapid review pe care îl primește vreun produs de la mine, într-un timp atât de scurt. Asta pentru că am început să îl utilizez imediat ce l-am văzut, și am fost încântată nu doar de modul de prezentare, ci și de efecte. Și a fost musai să vă spun cât mai repede despre el.

nivea q10 serum pearls (2)

Sticluța este transparentă, poți să vezi cât a mai rămas din cantitatea de perluțe care se sparg pe măsură ce pompezi, eliberând substanța activă numai în cantitatea în care aveți nevoie. Pompa este cu presare, așa că atunci când presa va ajunge sus, către pompa sticluței, vei vedea că produsul s-a epuizat. Arată super drăguț, sparge imaginea boring al eternelor serumuri!

Are o culoare galbenă, o textură foarte fină, și așa se simte și pe ten. Este catifelat la aplicare, se absoarbe imediat și imediat și acționează, lăsând tenul hidratat, luminos și da, întins (o vreme). Ce aduce nou acest serum este că poate fi utilizat atât sub crema de zi sau noapte, dar și independent! Eu, personal, nu simt nevoia să mai aplic ceva peste el, iar asta este ceva inedit pentru un serum. Este o plăcere să-l folosesc!

Și acum, câteva oficiale despre Q10 Serum Pearls.

NIVEA transformă fascinația perlelor într-un lux accesibil și lansează un serum anti-rid revoluţionar: NIVEA Q10 Plus Serum Pearls ce conține perle care se activează în momentul dispersiei, oferind tenului tău cea mai activă îngrijire în lupta pentru prevenirea și combaterea ridurilor.

Formula produsului are la bază o tehnologie unică, datorită perlelor ce încapsulează cea mai mare concentraţie de coenzima Q10 din gama NIVEA. Aceasta este o substanţă proprie pielii ce joacă un rol esenţial în protejarea tenului împotriva radicalilor liberi, oferindu-i luminozitate şi prevenind, în acelaşi timp, apariţia ridurilor.
Datorită texturii lejere, serumul NIVEA Q10 Plus Serum Pearls poate fi integrat în rutina zilnică de îngrijire a tenului, o dată sau de două ori pe zi, înaintea folosirii cremei de zi sau de noapte sau poate fi folosit  independent datorită concentrației puternice de ingredient activ.
NIVEA Q10 Plus Serum Pearls reprezintă ultima inovaţie din segmentul produselor anti-rid datorită perlelor revoluţionare ce conţin cea mai bogată concentraţie de coenzima Q10, substanţă proprie pielii ce luptă împotriva radicalilor liberi şi previne apariţia ridurilor. Noua formulă de la NIVEA combină într-un mod unic trei ingredientele esenţiale tenului: coenzima Q10, acidul hialuronic şi creatina, substanţe ce asigură  regenerarea şi întinerirea celulelor pielii cu fiecare aplicare. Preţ recomandat: 45 Lei, 40 ml.

Personal, cred că merită să fie folosit la 30+, însă nu sub 25. Dar, cum spune dr Radu Onoe aici, depinde de cât de suprasolicitat a fost tenul, mai ales de ultraviolete (you may have a 30+ skin under 25 as well).

nivea q10 serum pearls (4) nivea q10 serum pearls (5) nivea q10 serum pearls (7) nivea q10 serum pearls (3)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • l-am testat in magazin pe pielea mainii si mi-a placut enorm,dar nu l-am luat (inca).