Featured Review

(Review) Eyeliner-Gel MAC

mac_eyeliner_4

După îndelunga incursiune printre produsele mass-market, căutarea tușului perfect a trecut la un alt nivel și am ajuns la cosmeticele profesionale. Atunci când ai de ales între un brand de lux și unul profesional, alegi unul profesional, mai degraba, pentru că deși brandul e o garanție a calității, s-ar putea ca nu toate produsele să exceleze la categoria lor. În schimb, o marcă profesională, n-are voie să dea rateuri.

Așa că am pășit pentru prima oară în magazinul Mac pentru a căuta un tuș-cremă, să pot realiza cateyes-ul gros fără probleme. Pentru o astfel de operațiune, nu mi se pare potrivit un tuș cu pensuliță. Consistența tușului-cremă mi se pare onctuoasă, mai potrivită pentru acoperirea unei codițe mai groase. Până acum am avut tuș-cremă doar dintre produsele mass-market. Ce nu mi-a plăcut la ele e că se usucau foarte repede și le puteai arunca la gunoi după câteva utilizări. Totuși, Ada de la Jolie m-a învățat că aceste tușuri nu trebuie să fie expuse la aer prea mult timp, așa că, între utilizări, recipientul trebuie întors cu capul în jos, pe o suprafață plană. Uneori, dacă tușul de pe pensuliță se usucă. e necesar să speli pensulița și să o ștergi, pentru reutilizarea imediată.

Rezistența este ridicată fără primer, cu primer de pleoape rezistă absolut perfect. Rămâne să vedem durabilitatea sa în cutiuță.

tus_crema_mac_7 tus_crema_mac_8 tus_crema_mac_3 tus_crema_mac_10 mac_eyeliner_5mac_eyeliner_6

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • zici ca e crema de pantofi :)) ,partea cu borcanasu intors nu am mai auzit’o , good to know 😀

  • Foarte tare trucul cu borcănelul ținut invers. Am să-l pun în aplicare pentru că folosesc constant un astfel de produs, dar de la Calvin Klein. Cel de la MAC mi se pare ceva mai pigmentat decât al meu :).

  • Paula Maria, asa e, parca e crema de ghete. da taaaare scumpa :)))

  • Daca este egalitate intre pret si calitate,atunci se merita, eu din cate observ din poze arata foarte frumos linia trasata ,nu este lucioasa ,nu se sterge , nici nu se usca si pica cum am avut eu unu acum catva timp…parerea mea ca merita 🙂