Review

CONCURS. Nu sunt o pradă ușoară!

În orice bărbat e un vânător. spun cei de la Farmec, lansând, cu această ocazie, gama Gerovital H3 for Men. Nicio femeie inteligentă nu cade pe spate când singurul atribut al unui bărbat e că e îngrijit, dar cu siguranță n-o s-o prinzi ușor arătând ca un tarzan modern.

Așa că am pregătit pentru voi un mic concurs!

Câștigă un set Gerovital H3 pentru bărbați și încearcă noile produse, dacă ești bărbat, iar dacă sunteți femei, puteți să vă înscrieți pentru partenerii voștri – doar unul din voi, nu amandoi!

Setul conține 5 produse Gerovital H3 Men:

crema antirid GH3 Men
spuma ras GH3 Men
balsam dupa ras H3 Men
gel de dus revigorant GH3 Men
antiperspirant seductive GH3 MEN

Ce trebuie să faceți pentru a obține cadoul din partea Farmec:

1. să ”plăceți” pagina mea și pagina Farmec, dacă n-ați făcut-o încă.

2. Să lăsați un comentariu în care (vreau să văd cât de bine mă cunoașteți/dacă îmi urmăriți postările) a. să menționați Mă înscriu b. să îmi spuneți trei atribute, în afară de a fi îngrijit, pe care trebuie să le aibă un bărbat, ca să îi cad pradă 🙂 Cele mai simpatice/aproape de adevăr răspunsuri o sa fie triate, iar UNUL singur va fi câștigătorul setului.

Concursul durează până sâmbătă, 13 septembrie, ora 23:00.

Vă pot ajuta postări de pe blog la răspunsul corect, dar nu vă spun care 😉

Nu uitați să completați, dacă vreți, micul chestionar pe care l-am menționat și în postarea precedentă –> aici.

Succes!

You’re poison running trough my veins
gerovital h3 men (1) gerovital h3 men (2)

I’ll play until you’ll get in here
gerovital h3 men (3)
gerovital h3 men (4)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (13)

  • Mă înscriu la concurs.
    Iti citesc foarte des blogul si postarile pe facebook. Asadar, sper sa le nimeresc:
    1.sa scrie corect GRAMATICAL
    2.sa aiba maniere-adica fara texte gen “papuse, te-a durut cand ai cazut din cer?”
    3.sa traiasca sanatos prin mancare si sport, fara vicii si dependente.
    🙂 good luck lasandu-te prada usoara unui barbat ca cel descris de mine 😀 !

  • :)))))))))))))))))))))))))

  • Ma inscriu la concurs.
    Te urmaresc mai mult pe facebook, imi plac postarile tale, mai ales cele legate de nutritie (de ceva vreme ma preocupa acest subiect). Apreciez stilul de viata pe care l-ai ales si faptul ca ai studiat in acest sens!
    Cat despre atributele barbatului:
    1.educat
    2.cu principii sanatoase de viata
    3.sa stie cum sa te faca sa razi..e important acest lucru.. si daca reuseste, inseamna ca sunteti aproximativ pe aceiasi lungime de unda 😉
    Succes tuturor!

  • Buna! a. Ma inscriu la concurs, iar despre b. sa te faca sa simti ca zbori, sa stie sa poarte un ceas si sa fie ca un stejar (cu bradacina adanc infipta in pamant, puternic, dar cu coroana spre cer). Succes!

  • Ma inscriu.
    Te urmaresc in fiecare zi. Cumva daca nu am reusit sa citesc postarea si sunt mai multe, repede le iau in ordine cronologica si le citesc iar cand ajung la final imi pare rau ca a fost asa scurt articolul-articolele:)). Imi place tare mult cum scrii,ce scrii.Referitor la barbati:
    1) sa aiba unghiile ingrijite
    2) sa fie punctual mai ales la prima intalnire
    3) sa reziste cu tine cand mergi la cumparaturi:)
    Cam astea imi vin acum in minte. Toate cele bune si spor la cat mai multe articole.

  • Îți urmăresc postarile și le ador în special pe cele cu și despre parul cel balai♡.AM învățat ca îmi pot decolora radacinile și cu oxi de 6% nu doar cu cel de 9 sau 12 (și am scăpat de scalp ars:)).TOT aici am aflat prima data despre Marocanoil..pe care îl ador și nu mă pot despărți de el.Referitor la bărbați primul lucru îi ce are în cap!!! Și al doilea sa I fie unghiile curate (nu sa meargă mai des ca mn la salon, dar sa îi fie ok) și cel mai cel “dintii”.Deci poate sa fie prințul nu știu care…Dacă are dantura neîngrijit bye bye!

  • Am uitat punctul a.ma înscriu scuzeee

  • a. Ma inscriu.
    b. Barbatul este vanator, dar femeia este cea care vaneaza. Trei calitati ale unui barbat ce merita vanat sunt:
    1. sa aiba sarm
    2. sa fie capabil de a castiga admiratia si respectul (lucru din ce in ce mai rar de intalnit, din punctual meu de vedere)
    3. sa fie inteligent astfel incat persoana de langa el sa aiba mereu lucruri noi de invatat

  • Mă înscriu! Sunt un pic mai recenta pe blogul tau deci nu stiu prea multe despre tine, insa cu timpul promit sa aflu. Un bărbat trebuie sa fie: 1) educat, sa aiba maniere 2) sa aiba simtul umoruluiui 3) sa fie cat de cat ,,umblat la scoala” 4) sa fie cu dare de mana, adică sa ii faca plăcere sa ofere un cadou frumos unei domnișoare 5) sa fie stilat si îngrijit,sa fim sincere nimănui nu ii place sa fie înțepata cu barba atunci cand este sarutata (P.S. Zici ca săruti un arici) sau nicio fata nu s-ar uita la un tip care este îmbrăcat cu trening si are in picioare pantofi :))))) deci micile detalii conteaza cu adevărat.

  • a) Ma inscriu
    b) 1. Daca nu esti o prada usoara, atunci trebuie sa fie un vanator desavarsit, cu rabdare si initiativa
    2. Musai sa aibe stil de viata educat (nutritie, look, maniere, vocabular)
    3. Clar: fara umor nu faci nimic in viata; cine-ar vrea un morocanos?!

  • Iti stiu blogul si pagina de facebook de ceva vreme,cred ca de de un an sau poate mai mult.Cand ti-am descoperit blogul imi amintesc ca ma atras foarte mult sedintele foto cu coafuri. 😀
    Ai spus la un moment dat intr-un articol ca scopul blogului la inceput era sa-l transformi si sa iti faci mai multa experienta pe partea de cosmetice,machiaje dar ai ajuns sa faci mai multe articole pentru o viata mai sanatoasa plina de sport si tot felu de alternative pentru a arata mai bine.In blogul tau gasesti aproape orice,de la mancare sanatoasa,stil ,cosmetice pana la sport . Sincer iti spun blogului tau si tie iti sta mai bine asa,te defineste. Si de asta imi place sa te citesc pentru ca esti unul dintre putinele bloguri care este diferit .
    a) Ma inscriu !

    b) mi-ar fi greu sa ma rezum la 3 atribute pentru un barbat la care sa-i poti cadea prada :)) sunt o persoana critica si as putea sa vb despre asta mult si bine :))

    -Oricat am spune ca ambalajul nu conteaza foarte mult,ne mintim singuri, niciodata nu o sa fim interesate de un barbat sa-l cunoastem mai bine daca nu ne place si cum se prezinta, asa ca prim antribut ar fi sa-si respecte corpul din toate punctele de vedere, nu ma refer sa faca neaparat sala , ma refer sa faca minimu de efort pentru a avea un tonus bun si sa aiba grija de mananca .
    -Al doilea lucru foarte important la un barbat este caracterul lui,trebuie sa stie cum sa se comporte cu o femeie,fara nici-o exceptie,sa fie un gentalman !!! Dar nu numai, sa fie un om cu bun simt .La subiectul asta se pot adauga mai multe adjective.
    -Un lucru la fel de inportant este ambitia. Sa-si doreasca sa persevereze in viata,si ca persoana dar si in domeniul muncii.Nu conteaza ca e mecanic sau ca lucreaza in constructii ,dar sa-si doreasca sa fie cel mai bun din cei mai buni.

  • Am uitat sa mentionez in comentariu numele de Facebook : Paula Maria

  • Fetelor, m-am distrat bine la unele atribute date de voi 🙂 in mare parte, ma nimeriti, dar spusesem ca IN AFARA de a fi ingrijit mai trebuie macar 3. 🙂
    Da, trebuie sa ma faca sa rad:))) Simtul umorului e apanajul inteligentei
    Da, trebuie sa aiba sarm si sa fie masculin 🙂
    Da, trebuie sa aiba un caracter frumos, sa fie foarte inteligent, sa il pot admira 😉

    Toate ati atins cate un aspect important, dar cel mai tare mi-a placut raspunsul lui
    Halil Emel – felicitari!!!! Si acum chicotesc la faza cu “papuse, te-a durut cand ai cazut din cer?” :)))) Daaa, tre sa fie extreeeeeeeeeeeeem de taranoi :)))))))))