Review

Beauty: noutățle toamnei

Nivea lansează soluţia anti-age, o gamă performantă care reîntinereşte aspectul tenului, conform celor transmise în comunicat, determinând celulele sale să se comporte din nou ca unele tinere: gama Nivea Cellular Anti-Age. Compania susține că produsele conţin un cocktail eficient şi inovator de ingrediente precum acid hialuronic, extract de magnolie şi creatină, o combinaţie unică ce luptă activ împotriva semnelor îmbătrânirii tenului: reduce gradul de apariţie a ridurilor, redă fermitatea şi creşte nivelul de elasticitate al pielii. Îmi place foarte mult cutia, este foarte explicită.

Gama Nivea Cellular Anti-Age conţine:
Cremă de zi. Preţ: 55.40 Lei
Cremă de noapte. Preţ: 55.40 Lei
Cremă de ochi. Preţ: 55.40 Lei

collage

După Gliss Hyaluron-Filler, părul primește un nou răsfăț de la Schwarzkopf: PerfectFlex de la Taft,  cu elastină lichidă, formulă special creată să asigure flexibilitate și elasticitate perfectă coafurii, cu fixare absolută, timp de 24 de ore, zice producătorul. De asemenea, susțin că reprezintă finisajul perfect pentru coafurile flexibile. Formula specială Taft protejează părul împotriva vântului și a umidității și acționează ca un scut împotriva razelor UV. Conferă flexibilitate şi nu întărește părul, asigurând o fixare ultra-puternică, care rezistă până la 24h. Este ușor de îndepărtat prin periere. Sunt încântată de fitball-ul Domyos care însoțește produsele mele, abia aștept s-o umflu să fac sport cu ea pe acasă… să mă mențin flexibilă 🙂

Spumă modelatoare Perfect Flex, 200 ml, Preț 13,19 RON
Spray fixativ Taft Perfect Flex, 250ml – Preț 13,19 RON

img_20140918_140632

Eucerin lansează DermatoCLEAN, cu o formulă inovatoare de agenţi de curăţare şi de îngrijire a pielii, acum cu o nouă înfăţişare. Ingrediente active: complexul delicat APG (Alkylpolyglucoside) îndepărtează eficient toate impurităţile, având o acţiune delicată. De aceea, este tolerat excelent chiar şi de pielea sensibilă; glucoglycerolul şi Acidul Hialuronic sunt hidratanţi naturali foarte eficienţi, ce menţin bariera de hidratare proprie pielii si îi susţin procesul natural de respiraţie. Pielea are prospeţime, vitalitate şi respiră mai bine. Spre fericirea mea, care sunt foarte riguroasă în procesul de demachiere, gama e dotată cu 5 produse, dintre care la mine au venit următoarele:

Gel de curăţare  Preţ: 50,22 lei, 200 ml
Loţiune micelară 3-în-1 Preţ: 55,24 lei, 200 ml.
Demachiant de ochi bifazic Preţ: 46,87 lei, 125 ml.

Genială ideea cu ochelarii cu gel pentru dezumflat ochișorii, abia aștept să îi folosesc, atât pe ei, cât și produsele.

img_20140923_174826

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Mi-e foarte greu sa am incredere intr-un produs mass-market precum Nivea. Mai ales din cauza ca promite cu surle si trambite atatea beneficii. Ai folosi gama lor pe termen lung sau macar mediu?

  • Andreea, si daca e Estee Lauder, tot as schimba marca, pentru ca se obisnuieste tenul. Eu folosesc acum doar gama Cellular AntiAge si mi se pare neasteptat de buna, pare ca dermocosmeticele, la nivel de efect. Inainte foloseam Ecollagen de la Oriflame, toata gama, dar oricat de incantata sunt de ea, am intrerupt-o putin sa folosesc altceva, sa se dezobisnuiasca pielea 🙂 Inca nu m-am hotarat pe ce schimb macazul