Featured Review

(Review) Skin Luminizer, noul fond de ten MaxFactor

 

skin luminizer maxfactor 3

Dintre noutățile MaxFactor, enumerate aici, cred că merită să vă vorbesc despre fondul de ten iluminator Skin Luminizer. Aș vrea să vă spun ceva și despre CC colour corrector, însă, din fericire, n-am ce să corectez, dar pare promițător pentru acoperirea petelor închise. O să încerc să îi găsesc, însă, o altă utilizare.

Despre Skin Luminizer, MaxFactor vrea să știm următoarele:

Luminozitate: formula contine pigmenți perlați și particule iluminatoare pentru un aspect radiant.
Acoperire: Max Factor Skin Luminizer Foundation confera o acoperire ușoară în tmip ce uniformizează tonurile tenului și acoperă imperfectiunile.
Beneficii skincare: Max Factor Skin Luminizer Foundation ofera hidratare prin complexul VitaNiacan, vitaminele B si E si glicerina care restabileste echilibrul hidratarii pielii. De asemenea  elastomerii creeaza “ferestre” prin care lumina este reflectata inapoi creind un efect luminos si proaspat.

skin luminizer maxfactor

Ca o completare la Skin Luminizer s-a creat Eye Luminizer, pe care nu îl am și l-aș fi preferat în locul celorlalte două produse. Special creat pentru zona intunecată de sub ochi, Eye Luminizer este al doilea pas în obținerea unui aspect luminos datorita formulei usoare cu tonuri de galben ce iluminează imediat și neutralizează tonurile de mov estompând cu succes cearcănele.

MaxFactor oferă, așadar, două produse pentru acoperire și luminozitate, cu destinații specifice.

Ce spun eu: pentru că a venit vara și am prins și eu un pic de culoare, nuanța 75 Golden îmi vine perfect. Și la timp, aș adăuga, pentru că restul fondurilor de ten mi-au rămas deschise. Există 5 nuanțe: caramel, natural, golden, nude, sand. Acoperirea este ușoară și uniformă, simt pielea confortabilă pe parcursul întregii zile. Cred că v-am mai spus că sunt înnebunită după iluminatoare și dacă un fond de ten are iluminator încorporat, e opțiunea perfectă pentru mine. Eu țin foarte mult la luminozitatea sănătoasă a pielii – am grijă ce mănânc, să mă hidratez, să fac tratamente cosmetice periodice și să potențez asta cu un fond de ten iluminator superb. Mie îmi vine Skin Luminizer ca o mănușă, cred că se poate compara cu fondurile de ten de lux (preferatul meu e Lumessence). Prețul însă e mult mai accesibil – 51,54 lei (o să îmi achiziționez și Eye Luminizer, care e disponibil la 29,16 lei). Pentru un ten care nu are nevoie de acoperire foarte mare, recomand Skin Luminizer de la Maxfactor.

În poză port acest fond de ten, iar poza n-are filtru, am bluch și pudră translucidp de fixare doar – trebuie pensulat fondul de ten, ușor, cu pudră de fixare.

skin luminizer maxfactor 2

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)