Review

(Review) Gerovital Beauty, fondul de ten

Fie că îți place să te machiezi, fie că o faci pentru a acoperi niște imperfecțiuni, (dar te-ai lipsi de machiaj), un lucru e sigur: în afară de rolul său cosmetic, fondul de ten îți asigură protecție față de agresorii din mediu. Astfel că are un rol în antiageing prin SPF – se știe că UV sunt printre primii factori de îmbătrânire a tenului și mai are un rol de barieră ”antipoluare”, împotriva impurităților din atmosferă.

Știți că sunt de părere că arătăm la fel de bine și fără, ca și cu machiaj, însă în perioadele în care aleg să port mai rar machiaj, tenul se ”încarcă” mai repede, simt nevoie de programare la cosmetică mai des. Când folosesc fond de ten, tenul mi-e curat mai mult timp, desigur, cu demachiere și îngrijire corespunzătoare.

Noua linie de cosmetice Gerovital Beauty are în dotare și un fond de ten, cu care am făcut cunoștință de curând. Pe lângă caracteristicile generale, noul fond de ten Gerovital Beauty este îmbunătățit cu ingrediente active:

  • Hialuronat de sodiu în formă lipozomală și Aquaxyl pentru hidratarea de suprafață și de profunzime
  • Vitamina E ce oferă pielii protecție antioxidantă
  • Pudră de silicon elastomeric pentru un efect uniform, mat-satinat
  • Pigmenți minerali corectori ce realizează o colorare și o uniformizare instantă a texturii tenului
  • Filtre UV pentru un factor de protecție UV 10.

Eu personal am fost surprinsă în mod plăcut de acest fond de ten, așa că am ales să vi-l prezint. Mi se pare că e calitativ mult peste prețul său, așa că merită să îl încercați, dacă sunteți în căutare de fond de ten. Fondul de ten Gerovital Beauty se uniformizează perfect – îl aplic doar cu burețelul, e persistent, tenul arată grozav cu el. Nuanța am ales-o după ce am testat o mostră, e posibil să primiți și voi la comenzile online sau să puteți testa în magazin. În general, la mine e ușor, port cea mai deschisă nuanță pe subton galben.

Acoperirea e medie (pentru mine e perfectă) și naturală, însă dacă vreți ceva mai subtil, farmec mai are două variante care poate v-au scăpat: din gama Gerovital H3 Premium Care este CC Cream-ul și din Gama Gerovital Luxury – Cremă Final touch SPF 25, care e tot ca un CC cream. Despre care vă povestesc în curând.

P.S. Dacă pe tenul de 20 de ani cam orice arată bine, după 30, când apar mici riduri fine de expresie, un fond de ten poate să îmbătrânească dacă e aplicat în mai multe straturi. Acesta își păstrează look-ul natural și în doua straturi.

Și niște poze needitate deloc, la lumina naturală:

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)