Featured Lifestyle

(FOTO) Frânturi de weekend prelungit

1 Mai a venit cum nu se poate mai bine – într-o joi, așa că unii norocoși am avut un weekend prelungit grozav. Pentru început, de 1 Mai am întâlnit o ”paște fericită”, wanna be albă și drăguță…în competiție acerba cu cățeii din zona pentru trofeul suprem – scărpinatul sub bărbie 😀

cabana motilor (3)

…ați ghicit, am tras o fuguță la Cabana Moților (ați mai citit despre aici, anul trecut), unde mă pregătisem psihic să mănânc mult și delicios. Am reîntâlnit aerul perfect de munte, așa cum îmi place mie, pe Sebi și Ela drăguți ca de obicei și am mâncat cea mai bună tocăniță de ciuperci din viața mea (serios vorbesc!), cu mămăliguță! Deși m-am autopus la regim, la Cabana Moților mi-am permis să mănânc tot ce mi-era poftă: aperitiv tradițional, slăninuță cu ceapă. Miam-miam! Am petrecut o după masă frumoasă acolo și, desigur, n-a lipsit celebra plăcintă moțească… alături de Andreea mea scumpă 🙂

cabana motilor (2) cabana motilor (1) cabana motilor (5) cabana motilor (4) cabana motilor (7) cabana motilor1 cabana motilor (6)

Chiar dacă e ploioasă, primăvara își intră în drepturi… așa că e nevoie să avem grijă din timp de pielea noastră, ce îndată va fi îmbrățișată de soare… Masajul personalizat pe care mi-l face Lavi e tot ce îmi pot dori ca să strălucesc, chiar dacă nu e soare afară. Lavinia, ești di.vi.nă, să-ți binecuvânteze Dumnezeu mânuțele& <3 ! O găsiți aici, atât pe ea cât și pe Andi și serios, dacă aveți chestiuni serioase de discutat în cuplu, mergeți întâi la un masaj de relaxare, în doi…

Misiune: concentrare maximă 😀

masaj lavinia ghisa cluj (1)

Dunga de pe fruntea mea și expresia feței spun totul…
masaj lavinia ghisa cluj (2)

O prăjitură crudă la Samsara Foodhouse e întotdeauna binevenită… preferabil în doi, să poți gusta din porția celuilalt 😀

raw vegan (2)

Cu ce să beau fresh-ul de struguri surghinuit azi toamnă în congelator? Simplu, 3 degete de suc (parcă-i sirop, așa-i de dulce!), o măsură de arginină și gel simplu de la Forever Living Products. Nutritiv, delicios și energizant natural!

raw vegan (3)

…nutriție fără calcule nu se există, știți? 🙂 regimuri, documentare, licență…

nutritionist cluj2

Știți piesa aia I like to move it, move it, Madagascar style? Ei bine, o vreme se va numi I like to Moving Moving 😀 Asta e ce-mi vine în cap când mă gândesc la superba ambianță de la Club Moving, un club select de wellness din cadrul hotelului Belvedere (Cetățuia) – fitness, aerobic, piscină, masaj, saună și delicioase fresh-uri. Mai multe despre și numai despre Moving, abia aștept să vă povestesc!

nutritionist clujclub moving

Având în vedere stilul meu de viață, cu sport intens și nenumărate spălări pe față, recompletarea extensiilor mele de gene japoneze superbe a venit la timp. Înainte de asta, am primit un tratament senzațional de la Ada, Chrono Reverser (le găsiți aici). Tratamentul meu personalizat a inclus demachiere, pensare, peeling cu ultrasunete, microdermabraziune, peeling enzimatic (îl ador!), extracție cu extractor și, desigur Chrono Reverser, cu vitamina C pură. Pentru că Adei îi place perfecțiunea, mi-a luat toate firicelele de păr ce nu-și au rostul: pensat/epilat cu o ceară super bună.

studio jolie

Sunt prea ocupată ca să-mi pierd nopțile prin cluburi… Pentru că ies rar, dar și când ies, povestim despre un 60s cateyes serios… (să-mi amintiți să vă pove despre tușul meu preferat din ultima vreme).

cateyes
cateyes3
cateyes2

După ce Sway cu Still Speeding mi-a fost pe repeat o săptămână, o nouă piesă mi-a acaparat urechile și o s-o ascult până mă acresc. Excelent remix!

Scările de la Diesel, alea de jos, sunt testul suprem de ebrietate 😀 O sticlă de vin și un aer mai respirabil în My Way? Most likely.

party my way

Am revenit la adorabilul Orly, de care vă ziceam aici că m-am îndrăgostit. La picioare port o ojă roșie Kiko.

raw vegan (1)

Concluzia weekend-ului meu prelungit? I like to movin-movin, sunt într-o formă excepțională – deși încă n-am terminat, sunt fericită și foarte recunoscătoare. Foarte recunoscătoare! Voi ce-ați făcut de 1 Mai?

sigina club moving cluj

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • Nebuna mica, uite cate ai bifat in doar cateva zile! 😉 Si mie imi place la Moving de mooor! Mai da poze cu mancarica, sa ma mai inspir la gustari 😉 pupici