Featured Lifestyle Review

Jurnal de epilare definitivă IPL 2 Studio Jolie

Nu-mi vine să cred că atunci când a avut loc prima ședință IPL era cald afară și nu purtam cojoace! A trecut mai bine de o lună și jumătate și m-am prezentat din nou la Studio Jolie, la a doua ședință de epilare cu lumină intens pulsată. În tot acest timp dintre epilări am observat niscaiva schimbări pe zona lucrată: am folosit doar lama de ras, că așa este indicat, dar părul nu mi-a mai crescut la fel de repede. De asemenea, e ușor mai rar, mai ales pe picioare. Mi s-a spus că nu voi vedea diferențe fix a doua zi, și așa a fost. Începe perioada de după a doua ședință de epilare și mărturisesc că sunt extra curioasă să văd cum avansează toată treaba asta (până la a 7-a, a 8-a ședință mai e…).

Cât am stat la epilat, fața mea n-a stat degeaba. Am încercat o mască rece specială pentru ochi, puternic hidratantă și hrănitoare, din gama profesională Maria Galland, cu care lucrează Ada.Gama miroase foarte bine și discret. Hidratarea –  binevenită, pentru că crema a fost pusă în strat generos și s-a absorbit absorbit toată în decurs de douăzeci de minute, cred. Mi-am simțit pielea din jurul ochilor puternic hidratată. Efectul de lifting l-am mai simțit eu și la alte creme, dar zona ochilor are nevoie de hidratare de calitate, altfel se ridează ușor. Cel puțin la mine. Bine, masca asta n-a venit peste machiaj. Înainte, am fost demachiată cu demachiant Maria Galland și apoi cu loțiune ca un fel de gel, foarte interesant, n-am mai încercat un tonic de acest fel. Chiar la sfârșit mi s-a mai aplicat o cremă hidratantă, mai grăsună, perfectă pentru tenul meu uscat ce-a înghițit-o încetișor da’ sigur.

Atât acum despre IPL, la următoarea ședință o să vă povestesc ce am observat de acum și până atunci. Până una alta, este pe site o promoție la epilare definitivă. Am uitat să vă spun că de data aceasta am lucrat și la mustață. Mă rog… ”mustață”. Și nu ”noi” am lucrat, ci Ada 🙂 Sunt curioasă cât le ia pufușorilor pe care toate îi avem pe la botic o să dispară.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

 • oohhh abia astept sa vad rezultatele 🙂
  SandraB.ro

 • cat preconizezi ca te va ajunge tratamentul pentru epilarea definitiva sau cat costa sedinta?

  vreau si eu sa incerc pe viitor in orasul meu.

 • carmen, trebuie sa vada ce pilozitate ai, sa iti faca un diagnostic si in functie de asta se vede cam cate sedintge ai nevoie. eu nu sunt paroasa si cred ca va trebui sa fac cam 7. cel mai bine te interesezi personal

 • da da, ma duc la un consult cat de curand ca altfel nu am sa stiu niciodata ce pot pierde.

 • carmen, trebuie sa ai astepari realiste. Parul se regenereaza pana la menopauza, dar vor fi cate un fir ici si colo, asa ca dupa cele 7-8 sedinte sau cate sunt necesare, o data pe an mi s-a zis ca trebuie mers la intretinere. ceea ce e ok fata de o data pe luna, la epilat cu ceara. Nu?

 • sigur ca da, trebuie sa fim realiste, eu mai ales am un fir sanatos cu radacina puternica, nu inseamna ca raman total fara el si mai ales ca unele radacini is mai incapatanate decat altele , insa mi-ar place sa se ajunga macar la o diminuare, o vreme, spre menopauza…nu o sa imi mai pese asa de mult ;))

 • carmen, aia clar, eu dupa prima sedinta n-am mai simtit nevoia sa dau cu lama asa des.. deci dupa a doua sper sa fie si mai ok