Featured Review

Super-arsenalul meu de remodelare corporală

Sunt puține diminețile în care nu sunt ocupată până peste cap, și atunci profit din plin să mă răsfăț cum se cuvine. Așa că dimineața aceasta am petrecut aproape 3 ore senzaționale la Masaj Cluj, unde Lavinia Ghișa mi-a făcut masaj de remodelare, tonifiere și drenaj cu colagen și elastină, iar apoi Andi Ghișa mi-a încheiat cu un masaj terapeutic spate absolut rupt din rai. Următoarea programare la Lavinia se va solda cu o împachetare cu ciocolată, pe care sunt extrem de nerăbdătoare s-o încerc.
fiole colagen farmec

Colagenul și elastina sunt ingrediente cheie atunci când treci printr-un proces de remodelare, care implică și scăderea masivă în kilograme. Pielea se lasă, nu mai stă cum ar trebui și, dacă nu ai grijă cum mănânci și cum te îngrijești, te poți trezi cu piei inestetice. Contrar părerilor unor esteticieni, cred că dacă ai grijă din timp la toate aspectele, pielea se retrage natural până la o anumită vârstă. Un program de sport bine gândit, o alimentație adecvată (cum e cea despre care am vorbit la prima ediție Fashionality, the beauty diet), masajul de tonifiere cu produse specifice ajută la irigarea și nutrirea pielii astfel încât să își revină. Procesul durează, dar merită.

colagen elastina

Eu am început să mă pregătesc de vară și în acest scop m-am dotat serios cu produse pentru o piele fermă. Toate au aceeași misiune: oferirea unui tonus perfect, cu condiția să fii riguros în folosire. În acest sens în vin în ajutor fiolele cu colagen și elastină de la Farmec, crema modelatoare abdomen plat, cu o formulă dedicată special adipozității abdominale, crema modelatoare termică și criogelul (pe care îl las pe când se mai încălzește afară, pentru ca da, frigul arde calorii, dar în afară de criosaună, prefer să-mi fie cald). De la Cosmetic Plant am optat pentru crema antivergeturi Me&Mom, o cremă pentru gravide, pentru că acestea conțin colagen și elastină.

colagen elastina antivergeturi

Sunt de părere că nu doar gravidele pot să o folosească, ci oricine dorește o piele fermă și rar găsești o cremă de corp normală cu aceste ingrediente. Am fost întrebată dacă folosește pentru vergeturile deja existente: crema este pentru a le preveni, din câte știu eu, vergeturile își pot îmbunătăți aspectul, dar pielea aceea ruptă, practic, nu poate să arate ca înainte, doar cu cremă. Cel puțin asta știu până la momentul de față. O altă cremă cu colagen solubil și elastină hidrolizată, absolut fantastică și pe care o cunosc de ani de zile este Aloe Lotion, de la Forever Living Products. Lavinia vă poate face rost de ea dacă o vreți, dacă sunteți de prin țară îmi spuneți și facem cumva să o aveți.

Vă țin la curent cu părerea mea despre fiecare din produse.

UPDATE: Vezi părerea mea despre Emulsia antivergeturi Me&Mom.

gerovital crema termica gerovital abdomen plat cryo gel gerovital

Și ”pentru că #selfie” – mă pregătesc intens pentru vară și absolvire 😀
remodelare

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (10)

  • Buna :* ! esti un exemplu pt mine , eu mereu am avut probleme cu greutatea si acuma ma chinui sa slabesc ( mai am 6 kg de dat jos ) .Problema este ca din cauza schimbarilor radicale de greutate sunt plina de vergeturi si o sa imi achizitonez si eu crema pt vergeturi …sper sa se mai estompeze…Eu din cauza anticonceptionalelor mam ingrasat brusc 12 kg 🙁 Iti urmaresc de mult timp site-ul si te apreciez ca ai slabit foarte frumos si sanatos :* Te pup ! Tine-o tot asa :*!

  • Ce bine arati, felicitari! Crema Me&Mom o am si eu si imi place mult!

  • Interesant..clar ca cremele nu sunt suficiente dar nah,ma gandesc ca ajuta si ele la ceva 😀 cam cat ar costa crema respectiva de la lavinia,daca stii cumva? Trebe inceputa pregatirea intensa de vara :))

  • Cryo gelul nu e atat de cryo, eu il folosesc si nu prea simt senzatii reci. In schimb, tonifiaza cu adevarat pielea si miroase destul de ok.

  • Andra, imi pare rau sa aud asta. Eu cat timp va fi posibil nu ma ating de anticonceptionale. Ai grija de tine, spor la remodelat!

  • Nefertity, ce veste buna 😀

  • buna, ai inceput sa folosesti cremele? Cum merge, sunt rezultate?

  • Nicoleta, zuper 😉 o sa fac review fiecaruia