Review

Review: Noua gamă Volume Filler, de la Eucerin

eucerin volume fillerEucerin a lansat nu demult o nouă gamă pentru a combate efectele îmbătrânirii, un arsenal de creme antiage pe care am avut plăcerea să le încerc și despre care v-am invitat și pe voi, cele care aveți blog, să scrieți, pentru a putea beneficia atât voi cât și cititoarele voastre de câte un minunat set. Până pe data de 12 aprilie mai puteți să lăsați un link aici, cine știe, poate, poate 🙂

eucerin volume filler4

Părerea mea: Mi-a plăcut tare mult maniera de prezentare. Produsele au venit într-un coșuleț din carton ilustrat, astfel încât ai putut înțelege din start despre ce e vorba. Înauntru era o borsetuță lăcuită albă, simplă și elegantă, perfectă pentru a păstra cremele împreună. Cutiile de creme erau sigilate, le-am și inaugurat în ziua primirii.

eucerin volume filler3eucerin volume filler2

Eu nu am încă nevoie de o formulă de volum sau antiîmbătrânire, însă am folosit cremele de câteva ori, de curiozitate, și pot să spun că își merită numele. Crema de noapte e mai vâscoasă și oferă o umplere superbă a tenului, dimineață toate ridurile de expresie par șterse cu radiera (nu știu să vă spun despre rezultatul în timp, cert e că dacă stai încruntată/mirată/încrețită toată ziua, vor apărea din nou 😀 ). La asta se adaugă crema contur de ochi, pe care am folosit-o și dimineața, și seara. Crema de zi e ceva mai ușoară decât cea de noapte și oferă o hidratare, lifting și o umplere foarte satisfăcătoare. E bine să știu că deja există tehnologii antiage atât de performante, pot îmbătrâni liniștită :)) Pentru că mi-au plăcut, le-am dat spre folosință mamei mele (căreia clar nu i-aș da orice). Cred că un ten matur se bucură cu adevărat de gamă, dar hei, nu vă cramponați în ani, pentru că, din câte se pare, pielea poate avea o vârstă diferită de a noastră (de exemplu, cineva care s-a expus mult la UV are o piele mai îmbătrânită decât anii de viață). Fiecare își simte tenul, așa că dacă vreți, gama asta chiar face treabă.

Mai multe despre Volume Filler, în prima postare și ingrediente (crema de noapte, crema de zi, contur de ochi).

ingrediente crema de zi eucerin ingrediente crema de noapte eucerin ingrediente contur ochi eucerin

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)